Aanbieding Webdesign voor starters en het MKB

Aanbieding Webdesign

Onze aanbieding Webdesign – Wij bieden al complete websites aan vanaf 495 euro excl. btw.

Een nieuwe website gemaakt in WordPress. U kunt deze website zelf eenvoudig onderhouden en de basis is zoekmachine vriendelijk ingericht om zelf aan de slag te gaan met betere vindbaarheid bij zoekmachine Google.

Waarom MKB Webpartner


Webdesign van MKB Webpartner! De basis voor uw online marketing activiteiten! Professionele webdesign nog belangrijker dan ooit: ”Ruim 85% van de Nederlanders zoekt dagelijks 30 minuten online naar producten en diensten”. En doen dit steeds vaker vanaf een mobiel apparaat. Ook úw klanten. Als u deze niet wilt missen, is het belangrijk dat u een professionele website heeft die volledig naar uw wens is en goed gevonden wordt via Google. Een website die past bij uw verhaal, in het oog springt en die op alle apparaten werkt. Wij helpen u als ondernemer graag aan een goede website. Zo maken wij nieuwe websites en helpen ook bij de optimalisatie van bestaande sites van ondernemers.

Een website en webshop is uw online visitekaartje en daarom moet uw webdesign goed zijn. U heeft maar één kans om die eerste indruk te maken en die moet goed zijn. Daarom is het belangrijk dat deze voldoet aan al uw wensen. Heeft u al een bestaande website en is deze aan verbetering toe? Of oriënteert zich op een nieuwe website? Wij denken graag met u mee wat de juiste optie is voor uw bedrijf. Het online visitekaartje voor uw organisatie om klanten te informeren en nieuwe klanten te werven begint met een helder stappenplan die wij graag naar aanleiding van een adviesgesprek neerleggen. Vraag ook naar de mogelijkheden van een mobiele website, website die responsive is of het leasen van een website.

Wilt u een afspraak inplannen met 1 van onze adviseurs op zaterdag? Dat kan In de volgende plaatsen: Zevenbergen | Breda | Roosendaal | Etten-Leur | Bergen op Zoom | Gorinchem | Moerdijk | Oudenbosch | Klundert | Dordrecht | Oosterhout | Tilburg | Waalwijk

Responsive

De techniek achter de website wordt steeds belangrijker. Wil je gevonden worden in Google dan dient je website technisch goed in elkaar te steken en mobiele geoptimaliseerd te zijn. Al onze websites zijn daarom "responsive", zodat uw website op uw mobiel razendsnel is en er net zo mooi uitziet als op uw desktop.
Webdesign Offerte aanvragen Portfolio
Wij helpen startende ondernemers en het midden- en kleinbedrijf om meer te halen uit online.
Specialisten

MKB Webpartner is sinds 2014 de digitale sparringspartner op digitaal gebied. Oprichter Martijn Breet en het team van MKB Webpartner hebben ruim 10 jaar digitale marketing ervaring en delen graag hun online marketing kennis. Nadat Martijn in 2013 als freelancer aan de slag ging en de Freelancer of the year (Foty Awards) in de top 100 is geëindigd, is MKB Webpartner in korte tijd snel gegroeid. Ons doel is om u te ontzorgen en het maximale te halen uit online. Met een gedegen advies, gebruiken we de juiste digitale middelen om ons gezamenlijke doel te bereiken. Met onze kennis, visie en strategie hebben wij al ruim 500 bedrijven geholpen met de bouw van een nieuwe website en online marketing campagnes.

Bereik uw doelgroep

Haal het maximale uit online en word vindbaar voor uw doelgroep op het web. Duizenden ondernemers hebben online succes. Waar wacht u nog op? Wenst u ook te groeien met uw business en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die MKB Webpartner u kan bieden? Neem dan contact met ons op.

Gemaakt in WordPress

Razendsnel!

Mobile first

WooCommerce webshop

Heeft u nog vragen?

Maak een vrijblijvende afspraak met de webdesigner van MKB Webpartner