10 februari 2015

Adverteren op Internet

Adverteren op internet voor meer bezoekers, meer klanten en meer omzet!

Adverteren op Internet | SEA | MKB WebpartnerAdverteren op internet is naast zoekmachine optimalisatie (SEO) de beste manier om een groot publiek aan te spreken. U kunt adverteren bij de grootste zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing, maar kunt ook adverteren bij andere websites die als zoekmachine gebruikt worden. Marktplaats, Ebay en nog vele andere zijn wellicht geschikt voor u om de juiste doelgroep te benaderen. Wij geven graag advies wat de mogelijkheden zijn als u wilt adverteren op internet.

Wij bieden een aantal mogelijkheden: Adverteren op internet bij Google, Yahoo, Bing, Marktplaats en Ebay. De meeste klanten van ons adverteren bij de grootste zoekmachine genaamd Google. Hier kunt u een budget per maand instellen op zoektermen waar uw doelgroep op zoekt. Wij adviseren,
stellen de betaalde campagne in en monitoren om tot de beste resultaten te komen.

 

Als u meer wilt weten hoe het werkt bij Google ga dan naar: zoekmachine adverteren.

Een veel gebruikte manier om meer bezoekers naar uw website te trekken is zoekmachine adverteren of te wel Google adwords (Pay click systeem). U betaald per klik met tarieven startend vanaf een paar cent per klik. Uw advertentie blijft net zolang staan totdat uw dag / maand / jaar budget op is.

De juiste keuze (woorden) zoektermen uitzoeken waarop u gevonden wilt worden voor de beste tarieven is het werk voor een SEA Specialist. MKB Webpartner verzorgt betaalde advertenties bij de zoekmachines en maandelijkse rapportage van de resultaten. Dagelijkse controle over de aantal bezoekers en bijsturen van de campagne voor maximaal resultaat is hetgeen waar we voor staan.

Adverteren op internet bij Google is mogelijk bij MKB Webpartner vanaf 150 euro per maand (excl. setup- en maandelijkse rapportage- en onderhoudskosten)

Volg ons op Facebook