10 augustus 2015

Bedrijvencentrum Moerdijk

Bedrijvencentrum Moerdijk, gelegen in Zevenbergen.

Bedrijvencentrum Moerdijk | MKB WebpartnerWilt u gaan ondernemen in gemeente Moerdijk, dan begint uw start bij MKB Webpartner. Naast een goed bedrijvencentrum in Moerdijk voor uw locatie is het van belang om uw online activiteiten goed voor elkaar te hebben. Onze service is speciaal gericht op het midden- en kleinbedrijf, van webdesign tot zoekmachine optimalisatie. Wij helpen u online fundament neer te zetten om het maximale te halen uit uw website en anno 2014 de combinatie aangaat met online bezoekers krijgen, meer klanten en meer omzet genereren.

Neem nu contact op en vraag naar de mogelijkheden voor u: Contactgegevens

INFO: Bedrijvencentrum Moerdijk is een concept waar een ‘kleine’ ondernemer een grootse én professionele uitstraling kan realiseren. Bedrijvencentrum Moerdijk verhuurt schitterende kantoorunits in het aansprekende ‘t Huis Steeland.

kantoor MKB Webpartner | Bedrijvencentrum Moerdijk

De flexibele kantoorruimte voor ZZP’ers en ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf is het mogelijk om voor een huurperiode vanaf 3 maanden een gevarieerd aanbod aan kantoorruimtes te huren. Zij bieden faciliteiten aan, zoals de inrichting voor uw kantoor en het ontvangen van uw post.  Alle kantoren beschikken over minimaal 2 snelle internet verbindingen (bekabeld) en uiteraard gratis WiFi voor uw gasten. In de huurprijs inbegrepen is gezamenlijk gebruik pantry, schoonmaak (per verdieping) en energie. Meer info: ga naar www.bedrijvencentrummoerdijk.nl