17 augustus 2016

Betaalbare Webpartners

Het netwerk van Betaalbare Webpartners

Betaalbare webpartners is het initiatief van MKB Webpartner, digitale marketing specialist. Sinds de oprichting van MKB Webpartner hebben wij veel partners gevonden door heel Nederland om opdrachten met de beste kennis en beste tarieven te kunnen uitvoeren. Vanuit deze partners die door heel Nederland zitten heeft MKB Webpartner sinds januari 2016 besloten om zich voornamelijk in eigen regio te positioneren en opdrachten uit bijvoorbeeld Groningen volledig te laten uitvoeren door een bedrijf uit de regio.

Met deze insteek hebben wij samen met 35 partners het netwerk opgericht wat bekend staat onder ”Betaalbare Webpartners” waar iedereen offertes kan aanvragen voor specifieke online diensten.

Inmiddels met ruim 200 aangesloten partners hebben wij het professionele netwerk van weddesigners en marketeers en krijgen wij via ons platform Betaalbare Webpartners ruimt 300 offerte aanvragen binnen per maand.

Meer weten? Neem contact op met Betaalbare Webpartners of MKB Webpartner

Betaalbare Webpartners maakt het verschil: Offertes webdesign en online marketing

 

 

Een website laten maken is specialistisch werk en een webdesigner kan hierdoor veel geld kosten. U doet er daarom verstandig aan om een aantal offertes aan te vragen die u kan krijgen door Betaalbare Webpartners. Door te vergelijken kunt u geld besparen tot wel 40% voor website ontwikkeling. Bij ons kunt u vrijblijvende offertes op maat aanvragen bij meerdere partijen tegelijk. U krijgt dan binnen enkele uren de eerste offertes via uw e-mail toegestuurd.

Hoe verder bij Betaalbare Webpartners?

Het is belangrijk om u goed voor te bereiden wanneer u een website laat maken. U zult bij het web/ marketingbureau ook moeten aangeven wat u wilt en eventuel wilt terug zien in uw website of marketing campagne. De webdesigner en online marketing specialist zal u altijd aanvullende adviezen geven. Denk ook aan hosting en domeinnaam die erg belangrijk zijn voor de branding van uw bedrijfsnaam. Tot slot is het altijd van belang dat onze partners en u als ondernemer veel contact onderhoudt om tot het beste eindresultaat te komen. Meer lezen…