29 mei 2017

Breet Online Media

Welkom bij Breet Online Media – E-Commerce specialist voor het midden- en kleinbedrijf

Breet Online Media, beter bekend als MKB Webpartner is ingeschreven onder kvk nummer: 61402834.

Breet Online Media | MKB WebpartnerE-Commerce specialist MKB Webpartner voor uw webdesign en online marketing is opgericht in 2014. Onze specialisten hebben gewerkt en ervaring en kennis gedeeld bij grote IT-bedrijven, web- en marketing bureaus. Door het samen brengen van kennis en goede communicatie bieden wij een unieke formule aan voor het MKB.

De gecombineerde kracht en vaardigheden van de personen achter MKB Webpartner zijn van belang voor een goed eindresultaat bij onze klanten. Flexibiliteit en continuïteit binnen onze groep is van belang om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Altijd 1 contactpersoon en geen vertraging bij ziekte van 1 of 2 personen vanwege deze unieke samenwerking van deskundigen.

Breet Online Media | MKB Webpartner | Voor webdesign en online marketing

De vraag naar webdesign en internetmarketing is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Mede door de vraag naar betaalbare online kwalitatieve diensten hebben wij MKB Webpartner in het leven geroepen. MKB Webpartner is de E-Commerce specialist die professionaliteit, service en resultaat in een nieuw jasje steekt. De ondernemer heeft genoeg te doen en wil geen technisch geneuzel aan zijn hoofd. Door middel van onze kennis, visie en strategie bereiken wij samen met u waar u ons voor betaald. Dit houdt in dat we het maximale zullen halen uit tijd, budget en eindresultaat.

Volg ons op Facebook voor wekelijks nieuws.