Business Club in Moerdijk

Business Club in Moerdijk speciaal voor starters – MKB Webpartner 

Business Club in Moerdijk | MKB Webpartner | Webdesign | Online Marketing | SEO | SEA | Social Media

MKB Webpartner heeft met een aantal ondernemers een Business Club in Moerdijk gestart om startende ondernemers in Zevenbergen en omgeving te helpen. De vraag naar begeleiding van starters neemt steeds meer toe. Zowel startende ZZP’ers als kleine ondernemingen met personeel hebben behoefte aan gedegen en eerlijk advies.

MKB Webpartner heeft partners gevonden in Moerdijk om deze service regionaal te kunnen bieden tegen gereduceerd starterstarief. Alle expertises zijn aanwezig om een bedrijf succesvol te maken in een aanzienlijke kortere periode dan normaal. Starters krijgen begeleiding, advies en stappenplan. Ook aspecten zoals financieringen hebben wij ook in het pakket.

Vanuit MKB Webpartner bieden wij meerdere gratis adviesgesprekken aan met handvatten om online klanten te werven. Een businessplan op online gebied om zelf uit te voeren is bijna onbedenkelijk, maar toch kan men zelf heel veel doen, zonder al te veel te hoeven uit te besteden. Naast dit bieden wij een pakket aan wat een startende ondernemer nodig heeft om online te kunnen starten zoals e-mail, website, database, CRM systeem, Boekhoudsysteem, logo en gedigitaliseerde briefpapier en visite kaartjes voor eenmalig 495 euro en 25 euro per maand.

Wilt u meer weten over wat onze Business club in Moerdijk voor starters kan betekenen, neem dan contact op met MKB Webpartner.

Volg MKB Webpartner voor het laatste nieuws op Twitter of Facebook.