11 augustus 2015

Centrum Zevenbergen

MKB Webpartner is gevestigd in Centrum Zevenbergen

Centrum Zevenbergen | Bedrijvencentrum Moerdijk | MKB Webpartner

Centrum Zevenbergen: In 2014 is MKB Webpartner uit zijn jas gegroeid en daarom zitten wij sinds 2015 in het Centrum van Zevenbergen. Om aan uw verwachting te voldoen, u te kunnen ontvangen en goed te kunnen bedienen zijn we binnen Zevenbergen (Centrum Zevenbergen) verhuisd naar Het Huis Steeland, Zuidhaven 9-11. De geschiedenis van Het Huis Steeland gaat terug tot in 1556 wat een karakteristieke en representatieve werkomgeving biedt voor MKB Webpartner en onze dienstverlening.

 Voor ons is dit de locatie om verder te groeien en onze diensten te ontwikkelen en te innoveren. Door groei in werkplek en mede door groei in kennis kunnen wij blijven investeren in onszelf om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook betekent dit voor onze klanten vanaf 2015 een gratis jaarlijkse training bij ons op locatie over online trends en zult u op de hoogte blijven van online marketing ontwikkelingen. Zo kunt u elk jaar in de keuken kijken van MKB Webpartner en kennis op doen betrekking tot online positionering. Wij gaan ook maandelijks social media trainingen geven voor u om meer te halen uit online.

Kom langs aan de Zuidhaven 9-11 te Zevenbergen (Centrum Zevenbergen) of maak een afspraak om meer te weten wat MKB Webpartner voor u kan betekenen op het gebied van online marketing.

E-Mail: mail @ mkbwebpartner.nl / Volg ons op Facebook

Telefoon: +31(0)168 203 670