4 april 2016

Citymarketing Specialist

Martijn Breet van MKB Webpartner is Freelance Citymarketing Specialist.

Citymarketing Specialist | Martijn Breet | MKB Webpartner | FreelanceCitymarketing specialist is meer nodig dan ooit. reputatiemanagement bij steden is nodig voor een stabiele en gezond economie door toerisme en burgers. Mijn naam is Martijn Breet en oprichter van MKB Webparter en Art Design Holland. Na ruim 8 jaar gewerkt te hebben in online marketing als SEO specialist bij gerenommeerde bedrijven ben ik begin 2014 zelfstandig geworden onder de naam MKB Webparter. De specialist in webdesign en online marketing. MKB Webpartner heeft zich laatste tijd bewezen om op de achtergrond veel te kunnen betekenen voor dorpen en grote steden als het gaat om toerisme. Onze online kennis samen met onze sparringpartners hebben wij de mix als het gaat om citymarketing.

Contactgegevens freelance citymarketing specialist Martijn Breet:

E-Mail:       mthbreet @ mkbwebpartner.nl
Telefoon:  +31(0)168 203 670
Mobiel:     +31(0)681 330 884

Achtergrondinformatie MKB Webpartner:

E-Commerce specialist MKB Webpartner voor uw webdesign en online marketing is opgericht in 2014 en telt inmiddels 12 specialisten met ieder zijn eigen team voor uw online vraagstukken. Onze senior specialisten, waaronder, waaronder Martijn Breet als freelance SEO Specialist hebben minimaal 7 jaar bij een gerenommeerd bedrijf gewerkt en ervaring en kennis gedeeld bij grote IT-bedrijven, web- en marketing bureaus. Door het samen brengen van kennis en goede communicatie bieden wij een unieke formule aan voor het MKB. De gecombineerde kracht en vaardigheden van de 7 personen achter MKB Webpartner zijn van belang voor een goed eindresultaat bij onze klanten. Flexibiliteit en continuïteit binnen onze groep is van belang om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

De vraag naar webdesign en internetmarketing is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Mede door de vraag naar betaalbare online kwalitatieve diensten hebben wij MKB Webpartner in het leven geroepen. MKB Webpartner is de E-Commerce specialist die professionaliteit, service en resultaat in een nieuw jasje steekt. De ondernemer heeft genoeg te doen en wil geen technisch geneuzel aan zijn hoofd. Door middel van onze kennis, visie en strategie bereiken wij samen met u waar u ons voor betaald. Dit houdt in dat we het maximale zullen halen uit tijd, budget en eindresultaat.

Volg MKB Webpartner op Facebook