Commercieel medewerker binnendienst in Zevenbergen, regio Breda

Vacature commercieel medewerker binnendienst

MKB Webpartner is het jonge digitale marketing bureau in Zevenbergen, regio Breda en opzoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Sinds 2014 zijn we gevestigd in Zevenbergen en geven advies voor aan het MKB om meer te halen uit online. Je zal de eerste callcenter medewerker zijn binnen ons bedrijf met veel eigen initiatief. Bij groei is er een snelle doorgroeimogelijkheid mogelijk als een functie in de buitendienst.

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan?

MKB Webpartner zoekt een commercieel medewerker binnendienst die op onze vestiging in Zevenbergen afspraken maakt voor onze salesmanager. Als commercieel medewerker binnendienst benader je proactief klanten (ZZP’ers en bedrijven).

Je werkzaamheden

+ nabellen van mailingen en acties

+ afspraken maken voor de salesmanager

+ klanten uitnodigen voor workshops en online media trainingen

+ registratie in het CRM systeem

Je bent

+ een gedreven, met een goede kennis van de Nederlandse taalCommercieel medewerker binnendienst in Zevenbergen, regio Breda | MKB Webpartner

+ communicatief vaardig

+ minimaal 16 uur / maximaal 36 uur per week beschikbaar

+ positief, klantgericht ingesteld

+ enthousiast en ziet telefonische acquisitie als een uitdaging

+ Toekomst perspectief voor een buitendienst functie

Je beloning

Je ontvangt een vergoeding tussen de € 10,00 en € 15,00 bruto per uur, exclusief bonussen die behaald kunnen worden n.a.v. targets, oplopend tot € 800,- p.m.

Lijkt het je leuk om als callcenter medewerker aan de slag te gaan en woon jij in de omgeving van Dordrecht, Roosendaal, Breda Tilburg of Rotterdam? Neem dan snel contact op met mevr. K.Venhorst van MKB Webpartner. E-mail: kvenhorst @ mkbwebpartner.nl

www.mkbwebpartner.nl

Vereiste ervaring:

  • Commercieel medewerker binnendienst: 1 jaar

Meer weten over MKB Webpartner: Kijk op de website of volg ons op Facebook