Content Marketing Specialist

Digital content marketing specialist is relevanter dan ooit.

Opzoek naar content marketing specialist? MKB Webpartner helpt starters en het MKB.

Content marketing is arbeidsintensief en het is een proces, niet een project. Je moet het dus voor onbepaalde tijd kunnen volhouden. Voor veel organisaties dringt zich daardoor de vraag op of ze de content creatie zelf kunnen doen of het beter kunnen uitbesteden.

Content Marketing Specialist | MKB Webpartner | Regio Breda, Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en Dordrecht

Waar we voorheen sterk leunden op communicatie waarin onze producten en diensten centraal stonden, verlangt de moderne consument steeds meer relevantie en toegevoegde waarde. Die consument is immers steeds beter in staat om niet-relevante boodschappen uit te filteren. Content, of dat nu een blog, een tweet of een video is, moet daarom aansluiten bij waar de consument behoefte aan heeft. Drammerige verkoopboodschappen maken plaats voor informatieve en inspirerende verhalen.

80 procent van zakelijke beslissers verkrijgt informatie over een bedrijf liever via redactionele content dan via advertenties.

Laat u nu adviseren om meer business te krijgen door Content marketing – Ga naar Contact

Volg ons op Facebook voor wekelijks nieuws

Een SEO Tekstschrijver is essentieel voor goede zoekmachine optimalisatie en conversie

MKB Webpartner is specialist op het gebied van online Marketing. Betrekking tot SEO (Search Engine Optimization) is een SEO tekstschrijver erg belangrijk voor de vindbaarheid van de pagina’s, als de conversie op de pagina. Hiermee bedoelen we dat goede vindbaarheid bij de zoekmachine Google ook behaald wordt door tekst wat voldoet aan de normen van Google. Lees meer…