Cursus Social Media

Een cursus social media bij u op kantoor?

Cursus Social Media | MKB Webpartner | Regio Breda, Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en Dordrecht

Cursus Social Media: Social media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze. Het betreft niet alleen informatie in de vorm van tekst (nieuws, artikelen). Ook geluid (podcasts, muziek) en beeld (fotografie, video) worden gedeeld via social media websites. Met andere woorden, social media staat voor ‘Media die je laten socialiseren met de omgeving waarin je je bevindt’.

Wilt u in slechts één dag leren hoe u social media succesvol in kunt zetten voor uw onderneming? Wilt u als communicatiemedewerker een snelle opfriscursus of wilt u uw directie binnen één dag alle kansen van social media laten ervaren? Volg dan de cursus social media in één dag!

Wat leer je tijdens deze cursus social media?

Social Media Training | MKB Webpartner | Regio Breda, Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en DordrechtDe basistraining social media geeft je een overzicht van de belangrijkste trends en de termen die daarbij horen. Na deze training ben je in staat de grote lijnen te zien, herken je de terminologie en kun je de verschillende tools bij de juiste trend plaatsen. Want het gaat uiteindelijk niet om de tool, maar om de onderliggende ontwikkeling.

De training is geen ‘knoppencursus’. Er worden wel veel tools gedemonstreerd, maar je leert niet direct op een eigen computer met alle besproken tools om te gaan. Je krijgt na afloop wel een overzicht mee met artikelen en de meest gebruikte tools om alles nog eens rustig na te lezen. Neem contact op voor een social media cursus bij u op locatie. Voor meer informatie ga naar: Social Media of Contact

Volg ons op Facebook voor wekelijks nieuws Regio Breda, Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en Dordrecht