DTP | Drukwerk offerte

Offerte DTP en Drukwerk | U ontvangt binnen 24 uur uw persoonlijke offerte
4 + 9 =

Offerte DTP en Drukwerk eenvoudig aanvragen

Offerte DTP en Drukwerk aanvragen kan binnen enkele stappen bij MKB Webpartner. Vul het formulier in en u krijgt een offerte op maat binnen 24 uur. MKB Webpartner denkt graag mee met u. Naast de bouw van conversiegerichte websites en online marketing campagnes, weten wij als geen ander dat Offline promotie vandaag de dag nog altijd zeer belangrijk is.

Logo’s
Bent u op zoek naar een nieuw bedrijfslogo of wilt u uw oude logo vernieuwen voor een aantrekkelijke prijs? Dan bent u hier aan het juiste adres. Vanaf € 199,- wordt er voor u een geheel nieuw logo ontworpen.

Visitekaartjes
Een prijs vanaf € 65,- voor enkel een ontwerp (dubbelzijdig) en voor een dubbelzijdig ontwerp en bedrukken van 500 kaartjes in full colour betaalt u vanaf € 150,- incl. verzendkosten.

Huisstijl
Voor het ontwerpen van uw gehele huisstijl betaalt u slechts €150,- Een huisstijl bestaat uit een visitekaartje, het briefpapier en max. 2 formaten enveloppen.

Folders, Flyers & Advertentie
De prijzen voor het ontwerpen van flyers, folders en advertenties zijn sterk afhankelijk van de complexiteit. Voor een exacte prijsopgave verzoek ik u contact op te nemen.

Bekijk hier onze DTP en Drukwerk referenten

Referentie - Flyers laten maken | MKB Webpartner