E-commerce Specialist

E-Commerce Specialist Martijn Breet

Martijn Breet | MKB Webpartner | E-commerce SpecialistMijn naam is Martijn breet, e-commerce specialist en oprichter van MKB Webparter. Na ruim 7 jaar gewerkt te hebben als online marketing- en SEO specialist bij gerenommeerde bedrijven ben ik begin 2014 begonnen met MKB Webparter. MKB Webpartner is specialist in webdesign en online marketing, wat de basis vormt voor E-Commerce. MKB Webpartner bestaat uit zelfstandigen en freelancers die kennis delen en de wensen van de klanten afstemt door de juiste persoon naar voren te schuiven.

Zoekt u een E-Commerce Specialist met ruime kennis van online marketing en wilt u weten wat ik en mijn organisatie voor u kan betekenen, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek bij u of bij mij op kantoor. U vindt tevens alle informatie qua activiteiten op de website van MKB Webpartner.

Met marktkennis, strategie en visie benaderen we de markt, maar helpen vooral MKB’ers met het opzetten van een eigen Online Marketing afdeling, Online Marketing Campagne of Managen Online reputatie.

Laat nu adviseren door Martijn Breet, E-Commerce Specialist:

E-Mail:       mthbreet @ mkbwebpartner.nl
Telefoon:  +31(0)168 203 760
Mobiel:     +31(0)681 330 884

 E-Commerce is voor iedereen en mogelijk voor iedereen. Als we kijken naar SEO is het van belang dat de techniek, content en linkbuilding volgens de normen van Google ingericht worden. Grootte en budget van het bedrijf maakt niet uit om toch succes te hebben. Neem contact op