Email Marketing Tool

Gebruik nu de email marketing tool om meer business te krijgen.

Wij hebben meerdere email marketing tools voor marketeers en ondernemers. Nieuwsbrieven maken en sturen is eenvoudig en vooral leuk! Ook verzorgen wij graag het design van uw templates. Wij kijken welke email marketing tool het beste bij u past en bij aanmelding ontvangt u direct een standaard template waarmee u nieuwsbrieven kunt versturen.

Email Marketing Tool | MKB Webpartner | Webdesign en online marketing

Een groot gedeelte van onze klanten zijn webshops die een email marketing tool gebruiken. De tools zijn perfect voor webshops om een aantal redenen. Ten eerste omdat perfect het resultaat kan worden gemeten. Elke nieuwsbrief komt automatisch als campagne in Google Analytics. Zo ziet u direct hoeveel bezoekers en omzet uw nieuwsbrief opbrengt. Daarnaast is het eenvoudig om uw klantenbestand te updaten in de tools.

Met een maandabonnement verstuurt u onbeperkt nieuwsbrieven aan uw klanten tegen een vast bedrag. Simpel en goedkoop. Een andere mogelijkheid is om te betalen per campagne.

Vanaf 45 euro per maand verstuurd u al een campagne aan 1000 personen.

Algemene nformatie over email marketing:

[pdfjs-viewer url=”https%3A%2F%2Fmkbwebpartner.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F11%2FPresentatie-Daarom-e-mailmarketing.pdf” viewer_width=100% viewer_height=1360px fullscreen=true download=true print=true]

Neem nu contact op en vraag naar de mogelijkheden en volg ons op Facebook