Freelance webdesigner

Freelance Webdesigner en Online Marketeer Martijn Breet van MKB Webpartner

Freelance webdesigner Martijn Breet | Online Marketing Specialist en Managing Director MKB WebpartnerMijn naam is Martijn Breet, Freelance webdesigner en oprichter van MKB Webparter. Na ruim 7 jaar gewerkt te hebben in online marketing als Webdesigner en SEO specialist bij gerenommeerde bedrijven ben ik begin 2014 zelfstandig geworden onder de naam MKB Webpartner, de specialist in webdesign en online marketing. MKB Webpartner bestaat uit zelfstandigen en freelancers die kennis delen en de wensen van de klanten afstemt door de juiste persoon naar voren te schuiven.

Zoekt u een freelance webdesigner met kennis van online marketing en wilt u weten wat ik voor u kan betekenen, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek bij u of bij mij op kantoor. U vindt tevens alle informatie qua activiteiten op de website van MKB Webpartner.

Contactgegevens freelance webdesigner Martijn Breet:

E-Mail:       mthbreet @ mkbwebpartner.nl
Telefoon:  +31(0)168 203 670
Mobiel:     +31(0)681 330 884

Achtergrondinformatie MKB Webpartner:

E-Commerce specialist MKB Webpartner voor uw webdesign en online marketing is opgericht in 2014. Onze specialisten, waaronder, waaronder Martijn Breet als freelance webdesginer Specialist heeft ervaring en kennis gedeeld bij grote IT-bedrijven, web- en marketing bureaus. Door het samen brengen van kennis en goede communicatie bieden wij een unieke formule aan voor het MKB. De gecombineerde kracht en vaardigheden van de personen achter MKB Webpartner zijn van belang voor een goed eindresultaat bij onze klanten. Flexibiliteit en continuïteit binnen onze groep is van belang om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

De vraag naar webdesign en internetmarketing is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Mede door de vraag naar betaalbare online kwalitatieve diensten hebben wij MKB Webpartner in het leven geroepen. MKB Webpartner is de E-Commerce specialist die professionaliteit, service en resultaat in een nieuw jasje steekt. De ondernemer heeft genoeg te doen en wil geen technisch geneuzel aan zijn hoofd. Door middel van onze kennis, visie en strategie bereiken wij samen met u waar u ons voor betaald. Dit houdt in dat we het maximale zullen halen uit tijd, budget en eindresultaat.

Volg MKB Webpartner op Facebook