Gratis adverteren bij Google

Wilt u gratis adverteren en meer klanten krijgen?

Gratis adverteren | SEA | MKB WebpartnerLaat uw website inrichten met onze SEO campagne en adverteer 3 maanden gratis bij Google, Facebook of Marktplaats. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het optimaliseren van de eigen website om zonder te adverteren zichtbaar te zijn bij Google. Ons streven is altijd de eerste pagina, maar moeten reëel blijven wat de kansen zijn binnen een periode van drie maanden. Samen met onze adviseur kijkt u naar de mogelijkheden en zoektermen die een hoge slagingskans hebben om te positioneren op de eerste pagina van Google. 

Om dit te bereiken moet de website voldoen aan vele richtlijnen die Google heeft opgesteld om een website hoog te normeren en te plaatsen binnen hun website. Vanwege het feit dat Google gemiddeld de website maar twee keer per maand bekijkt en een herwaardering geeft. Dit proces duurt ongeveer 3 maanden voordat u in de top van Google komt. Helaas kunnen we dit proces niet versnellen. Om toch zichtbaar te zijn en klanten te werven is adverteren bij Google, Facebook of Marktplaats een goede mogelijkheid.

Als u nu kiest voor onze Advance SEO campagne kunt u 3 maanden gratis adverteren ter waarde van € 450,00 bij Google, Facebook of Marktplaats. Onze Advance SEO campagne a € 2895,- biedt u de ideale mogelijkheid om snel online klanten te werven.

Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs of laat een bericht achter.

Gratis adverteren bij Google | MKB Webpartner | Regio Breda, Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en Dordrecht

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.