Veilig werken met de Cloud werkplek van MKB Webpartner

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van een Cloud Werkplek. Maar ‘is dat wel veilig?’, ‘wat kost me dat dan’ en ‘wat gebeurt er met mijn bestanden als de server crasht?’ zijn terechte vragen die organisaties tegenhouden om over te stappen. Ook het gebrek aan pragmatische begeleiding is een veelgehoord bezwaar tegen migratie naar een Cloud Werkplek. 

Cloud werkplek | MKB Webpartner | Regio Breda, Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en Dordrecht

MKB Webpartner is gespecialiseerd in het overzetten van uw ICT op afstand en het succesvol begeleiden van risicovolle en complexe migraties. Betrouwbaar, flexibel en servicegericht. Zo nemen wij wat veiligheid betreft absoluut geen risico. Dubbele back ups en versleutelde data via een beveiligde verbinding is bij ons regel en geen uitzondering!

Hoe werkt MKB Webpartner:

Voor een vaste vergoeding per maand per medewerker bent u op ICT gebied volledig ontzorgd. U hoeft geen hardware en licenties meer aan te schaffen, te back-uppen, email en bestanden te beveiligen of te beheren. Bovendien kunt u altijd terugvallen op onze klantvriendelijke Servicedesk. 

Aanbod clouddiensten:

U kunt efficiënter (samen-)werken op een locatie, apparaat en tijdstip dat uw voorkeur heeft met de online Cloud Werkplek diensten van MKB Webpartner. Profiteren van de functionaliteiten en voordelen, zonder te hoeven investeren in producten en diensten die geen kernactiviteit voor u zijn. Hosted Exchange, Managed Virtuele server, Hosted Backup, Online e- mail protection, Office365 en combinaties van deze diensten, zijn enkele voorbeelden van Cloud diensten van MKB Webpartner. Graag adviseren wij u over de wijze waarop u deze online diensten optimaal kunt gebruiken.

Volg ons op Facebook voor meer informatie