ICT Beheerder voor het MKB is cruciaal voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering

Bij MKB Webpartner ICT Beheerder uit Zevenbergen, regio Breda heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Niet voor niets bieden wij onze klanten dan ook een full-service pakket aan naast onze bekende diensten zoals webdesign en online marketing. Bij MKB Webpartner staat u als klant centraal en zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. En aangezien uw werkplekken, uw medewerkers en uw automatisering van het allergrootste belang zijn binnen uw bedrijfsproces, nemen wij u de rol van netwerkbeheerder en/of werkplekbeheerder graag uit handen.

Persoonlijke ICT beheerder van het hoogste niveau

ICT beheerder | MKB Webpartner | Regio Breda, Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en DordrechtMet ons werkplekbeheer bieden wij u als klant hoogstaande persoonlijke service van het hoogste niveau. Wij zetten uw belangen altijd voorop, zodat er binnen uw bedrijf altijd gewerkt kan worden. En daarvoor geven wij u graag 100% garantie. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Dus hoe eenvoudig of ingewikkeld uw ICT problemen ook zijn, onze helpdesk is u graag van dienst.

Daarnaast hebben we ook een team beschikbaar dat met u meedenkt aan oplossingen die een stapje verder gaan. Wij kijken letterlijk over uw schouder mee naar uw ICT processen via ons intelligente monitoringsysteem. Dat is MKB Webpartner als netwerkbeheerder. Deze dienst als werkplekbeheerder is uit te breiden met een antivirus software, door ons beheerd.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van werkplekmanagement en onze ICT beheerder: Neem contact op met MKB Webartner uit Zevenbergen, regio Breda

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws