MKB Server beheer met de hoogste kwaliteit

MKB Webpartner server beheer betekent dat u er op kunt vertrouwen dat werkplekken en servers in goede staat verkeren. Wij ontzorgen uw ICT op locatie, remote of middels een combinatie van deze twee tegen zeer aansprekende tarieven.

Beheer is niet alleen het oplossen van storingen maar ook uitvoeren van verzoeken zoals het aanmaken van nieuwe gebruikers, installeren van nieuwe software en het aanpassen van instellingen zodat ze optimaal aansluiten bij de ICT behoeftes van uw bedrijf.

Voordelen van Server beheer:

  • Professionele kennis op ICT gebied
  • Dagelijkse Controle
  • Automatische installatie van de belangrijkste updates
  • Belangrijkste hardware wordt continue gemonitord
  • Storingen en verzoeken worden direct opgepakt 24/7
  • Een goed werkende ICT omgeving verhoogt de productiviteit

Server Beheer | MKB Webpartner | Regio Breda, Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en Dordrecht

We onderscheiden drie vormen van beheer:

Remote werkplekbeheer:
We monitoren 24/7 de  belangrijkste onderdelen van het besturingssysteem en hardware. Antivirus en andere updates van onder andere Microsoft en Adobe worden automatisch uitgevoerd en gecontroleerd. Qua remote ondersteuning maakt het vrijwel niet meer uit of de gebruiker op kantoor is of duizenden kilometers ver weg. Zolang de gebruiker beschikt over een werkende internet verbinding kunnen we na goedkeuring meekijken zodat hij snel zijn eigen werkzaamheden weer kan hervatten.

Remote Server beheer:
Net zoals werkplekbeheer, bestaat serverbeheer uit het dagelijks continue monitoren van de  meeste onderdelen van het besturingssysteem en hardware. Ook de applicaties die geïnstalleerd zijn op uw server(s) kunnen wij monitoren en ondernemen wij direct actie indien nodig. Dit geldt ook voor uw backup- en antivirus software op uw server(s). Deze hoeft u nooit meer zelf te controleren, dat doen wij dagelijks voor u. Wekelijks ontvangt u van ons automatisch uitgebreide rapportage over de status van uw server(s) en onze werkzaamheden.

Onsite beheer:
Veel van onze klanten (met of zonder eigen ICT afdeling) kiezen voor het periodiek inhuren van één van onze gecertificeerde systeembeheerders. Remote is veel mogelijk maar steeds meer van onze klanten kiezen daarnaast voor een systeembeheerder van MKB Webpartner die u periodiek op locatie komt ondersteunen met het optimaal houden van uw ICT middelen. Voor bedrijven met een eigen ICT afdeling is een aanvullende systeembeheerder van MKB Webpartner een belangrijk middel om de kennis en ervaring van de eigen ICT afdeling te verhogen. Wij koppelen altijd een vaste systeembeheerder van MKB Webpartner aan een klant zodat u niet steeds een ander gezicht over de vloer heeft tijdens het periodieke systeembeheer.

Meer informatie: Ga naar contact

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws