Systeem Integratie: de continuïteit van iedere organisatie

Systeem Integratie is de kern van iedere organisatie: het is bepalend voor de productiviteit van elke medewerker, de kwaliteit van hun werkzaamheden en de efficiëntie waarmee elke dag gewerkt wordt.

Wij van MKB Webpartner zijn van mening dat iedere organisatie moet kunnen beschikken over de beste IT beheeroplossingen die er vandaag de dag beschikbaar zijn.

Systeem Integratie | MKB Webpartner | Regio Breda, Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en Dordrecht

Door de toenemende snelheid waarmee de ICT hedendaags ontwikkelt, wilt iedere organisatie kennis in huis hebben die nodig is om in te kunnen springen op de wensen en behoeften van zowel hun medewerkers als cliënten. Onze systeembeheerders bezitten de actuele kennis waarmee wij je organisatie kunnen voorzien van branchespecifieke IT Beheeroplossingen en verbeteringen.

Eén aanspreekpunt voor uw Systeem Integratie

Vaak komt het voor dat de systeembeheerder niet beschikbaar is, juist op dat ene moment waarop men de systeembeheerder nodig heeft. Wij voorkomen dit doordat onze afdeling systeembeheer bestaat uit teams van ICT specialisten welke altijd direct voor je klaar staan. Deze multidisciplinaire teams bestaan volledig uit gecertificeerde systeembeheerders met daarin een groot aantal specialismen. Als klant van MKB Webpartner ben je te allen tijde één vast aanspreekpunt welke 24/7 bereikbaar is voor al je vragen of oplossingen voor je problemen.

Systeem Integratie en werkplekken

Het systeembeheer van het netwerk, de servers en werkplekken voeren onze systeembeheerders zowel op locatie als op afstand uit. Alle werkzaamheden worden uitgebreid gedocumenteerd in ons klantenportaal, waardoor je altijd een duidelijk inzicht hebt in uitgevoerde en lopende werkzaamheden.

Systeembeheer van het netwerk, de servers, werkplekken en de ondersteuning aan alle medewerkers is cruciaal voor de continuïteit van de organisatie. Daarom beheren en monitoren onze systeembeheerders dagelijks de infrastructuur zodat iedere medewerker ten allen tijde gebruik kan maken van een snel netwerk, optimaal presterende servers en professionele werkplekken.

Volg ons op Facebook