Werken in de Cloud is leuk en effectiever en niet meer weg te denken

Werken in de Cloud: Het is tegenwoordig heel hip om over ‘de cloud’ te praten, maar achter die term steekt meer dan een loze hype. De cloud biedt interessante mogelijkheden om op een effiënte manier gebruik te maken van internet. Ongeacht het apparaat dat u ervoor gebruikt, kunt u dankzij de cloud altijd aan al uw documenten werken, waar ter wereld u ook bent. Met de opties die we bespreken, wordt ‘werken in de cloud’ nog leuker en effectiever.

Werken in de Cloud | MKB Webpartner | Zevenbergen en omstreken

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van werken in de cloud. Maar ‘is dat wel veilig?’, ‘wat kost me dat dan’ en ‘wat gebeurt er met mijn bestanden als de server crasht?’ zijn terechte vragen die organisaties tegenhouden om over te stappen. Ook het gebrek aan pragmatische begeleiding is een veelgehoord bezwaar tegen migratie naar werken in de cloud

MKB Webpartner is gespecialiseerd in het overzetten van uw ICT op afstand en het succesvol begeleiden van risicovolle en complexe migraties. Betrouwbaar, flexibel en servicegericht. Zo nemen wij wat veiligheid betreft absoluut geen risico. Dubbele back ups en versleutelde data via een beveiligde verbinding is bij ons regel en geen uitzondering!

Hoe werkt MKB Webpartner:

Voor een vaste vergoeding per maand per medewerker bent u op ICT gebied volledig ontzorgd. U hoeft geen hardware en licenties meer aan te schaffen, te back-uppen, email en bestanden te beveiligen of te beheren. Bovendien kunt u altijd terugvallen op onze klantvriendelijke Servicedesk. 

Aanbod clouddiensten:

U kunt efficiënter (samen-)werken op een locatie, apparaat en tijdstip dat uw voorkeur heeft met de online Cloud Werkplek diensten van MKB Webpartner. Profiteren van de functionaliteiten en voordelen, zonder te hoeven investeren in producten en diensten die geen kernactiviteit voor u zijn. Hosted Exchange, Managed Virtuele server, Hosted Backup, Online e- mail protection, Office365 en combinaties van deze diensten, zijn enkele voorbeelden van Cloud diensten van Netdata. Graag adviseren wij u over de wijze waarop u deze online diensten optimaal kunt gebruiken.

Volg ons op Facebook voor meer informatie