ICT Diensten voor starters en het MKB | MKB Webpartner

Opzoek naar een specifieke ICT oplossing?

MKB Webpartner werkt nauw samen met professionele ICT'ers om totaaloplossingen op het gebied van ICT te realiseren voor onze klanten. Niet voor niets bieden wij onze klanten dan ook een full-service pakket aan naast onze bekende diensten zoals webdesign en online marketing. Bij MKB Webpartner staat u als klant centraal en zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. En aangezien uw werkplekken, uw medewerkers en uw automatisering van het allergrootste belang zijn binnen uw bedrijfsproces, nemen wij u de rol van netwerkbeheerder en/of werkplekbeheerder graag uit handen.
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Slimme geautomatiseerde systemen

Netwerkbeheer

Werkplekbeheer

Computerservice

Netwerkbeheer

Daarnaast hebben we ook een team beschikbaar dat met u meedenkt aan oplossingen die een stapje verder gaan. Wij kijken letterlijk over uw schouder mee naar uw ICT processen via ons intelligente monitoringsysteem. Dat is MKB Webpartner als netwerkbeheerder. Deze dienst als werkplekbeheerder is uit te breiden met een antivirus software, door ons beheerd.

Werkplekbeheer

Met ons werkplekbeheer bieden wij u als klant hoogstaande persoonlijke service van het hoogste niveau. Wij zetten uw belangen altijd voorop, zodat er binnen uw bedrijf altijd gewerkt kan worden. En daarvoor geven wij u graag 100% garantie. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Dus hoe eenvoudig of ingewikkeld uw ICT problemen ook zijn, onze helpdesk is u graag van dienst.

Computerservice

Onze computer service van MKB Webpartner staat voor uw klaar als u problemen heeft met uw computer (laptop of Desktop). Dit om uw computer weer beter te laten presteren en gevaarlijke Malware te verwijderen. MKB Webpartner is de computerspecialist als uw computer kuren heeft. 9 van de 10 computers zijn na 1 jaar gebruik geïnfecteerd door virussen of malware. Laat daarom uw computer tenminste 1 a 2 keer per jaar opschonen, updaten en de nieuwste beveiliging installeren.

Meer weten over onze ICT diensten? Bekijk ook onze website MKB Cloudpartner.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op! Dan helpen wij u graag verder.