Interim Online Marketeer

Interim Online Marketeer Martijn Breet van MKB Webpartner.

Interim Online Marketeer | Martijn Breet | MKB WebpartnerMijn naam is Martijn breet, interim online marketeer en oprichter van MKB Webparter. Na ruim 7 jaar gewerkt te hebben in online marketing als o.a. SEO specialist bij gerenommeerde bedrijven ben ik begin 2014 zelfstandig geworden onder de naam MKB Webparter, de specialist in webdesign en online marketing. MKB Webpartner bestaat uit zelfstandigen, freelancers en eigen personeel die kennis delen en de wensen van de klanten afstemt door de juiste persoon naar voren te schuiven.

Zoekt u een interim online marketeer met kennis van online marketing en wilt u weten wat ik voor u kan betekenen, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek bij u of bij mij op kantoor. U vindt tevens alle informatie qua activiteiten op de website van MKB Webpartner.

Contactgegevens interim online marketeer Martijn Breet:

E-Mail:       mthbreet @ mkbwebpartner.nl
Telefoon:  +31(0)168 850 362
Mobiel:     +31(0)681 330 884

Achtergrondinformatie MKB Webpartner:

E-Commerce specialist MKB Webpartner voor uw webdesign en online marketing is opgericht in 2014. Onze specialisten, waaronder, waaronder Martijn Breet als interim online marketeer hebben ervaring en kennis gedeeld bij grote IT-bedrijven, web- en marketing bureaus. Door het samen brengen van kennis en goede communicatie bieden wij een unieke formule aan voor het MKB. De gecombineerde kracht en vaardigheden van de personen achter MKB Webpartner zijn van belang voor een goed eindresultaat bij onze klanten. Flexibiliteit en continuïteit binnen onze groep is van belang om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

De vraag naar webdesign en internetmarketing is de afgelopen jaren enorm toegenomen. MKB Webpartner is de E-Commerce specialist die professionaliteit, service en resultaat in een nieuw jasje steekt. De ondernemer heeft genoeg te doen en wil geen technisch geneuzel aan zijn hoofd. Door middel van onze kennis, visie en strategie bereiken wij samen met u waar u ons voor betaald. Dit houdt in dat we het maximale zullen halen uit tijd, budget en eindresultaat.

Volg ons op Facebook voor de nieuwste ontwikkelingen