14 december 2015

Win een gratis iPad bij MKB Webpartner

Een gratis iPad wilt toch iedereen winnen?

MKB Webpartner bundelt acties en online mogelijkheden om meer te halen uit online of beter gezegd: ”Wij weten hoe we meer klanten kunnen krijgen.” Wist u dat 35 % van onze bezoekers op onze website ook deze pagina bezoekt uit nieuwsgierigheid en 12% hun contact achterlaten en hiervan 33% klant wordt van MKB Webpartner.

Start met MKB Webpartner | Win een gratis iPad bij MKB Webpartner | Online Marketing | SEO | SEA | Social Media

Het digitale tijdperk heeft ondernemen een geheel nieuwe dimensie meegegeven. De mogelijkheden zijn vandaag de dag legio. Benut u ze wel optimaal?

Naast call-to-action op uw eigen website is het belangrijk om de juiste bezoekers te trekken. Wij helpen u graag van A tot Z om doelstellingen te behalen met een gedegen online strategie die u samen met onze adviseur maakt.

Wordt u een nieuwe klant die naast hosting, webdesign ook kiest voor onze vele online marketing campagnes, dan maakt u kans op een gratis iPad. Met deze tripple combinatie strijdt u met 2 andere klanten van ons.  Wie de meeste aanvragen krijgt of verkopen over een periode van 6 maanden krijgt van ons een gratis iPad.

Doe mee met deze leuke actie als u voor een geheel nieuwe aanpak gaat en winnersmentaliteit hebt. Ga voor de nummer 1 positie en ga die strijd aan met mede ondernemers en klanten van MKB Webpartner.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

U kunt ons ook volgen op Facebook voor het laatste nieuws.