Win een gratis iPad bij MKB Webpartner

Een gratis iPad wilt toch iedereen winnen?

MKB Webpartner bundelt acties en online mogelijkheden om meer te halen uit online of beter gezegd: ”Wij weten hoe we meer klanten kunnen krijgen.” Wist u dat 35 % van onze bezoekers op onze website ook deze pagina bezoekt uit nieuwsgierigheid en 12% hun contact achterlaten en hiervan 33% klant wordt van MKB Webpartner.

Start met MKB Webpartner | Win een gratis iPad bij MKB Webpartner | Online Marketing | SEO | SEA | Social Media

Het digitale tijdperk heeft ondernemen een geheel nieuwe dimensie meegegeven. De mogelijkheden zijn vandaag de dag legio. Benut u ze wel optimaal?

Naast call-to-action op uw eigen website is het belangrijk om de juiste bezoekers te trekken. Wij helpen u graag van A tot Z om doelstellingen te behalen met een gedegen online strategie die u samen met onze adviseur maakt.

Wordt u een nieuwe klant die naast hosting, webdesign ook kiest voor onze vele online marketing campagnes, dan maakt u kans op een gratis iPad. Met deze tripple combinatie strijdt u met 2 andere klanten van ons.  Wie de meeste aanvragen krijgt of verkopen over een periode van 6 maanden krijgt van ons een gratis iPad.

Doe mee met deze leuke actie als u voor een geheel nieuwe aanpak gaat en winnersmentaliteit hebt. Ga voor de nummer 1 positie en ga die strijd aan met mede ondernemers en klanten van MKB Webpartner.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

U kunt ons ook volgen op Facebook voor het laatste nieuws.