Linkbuilden

Met linkbuilden maakt u uw website aantrekkelijk voor de zoekmachines.

Linkbuilden | seo linkbuilding mkb webpartnerLinkbuilding of linkbuilden (“linkopbouw”) is het (doen laten) genereren van links vanaf externe webpagina’s (ook wel backlinks of inlinks genoemd) naar een specifieke website, met het doel een hogere waardering voor zoekmachine Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden.

Linkopbuilden is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Het was al van belang voor zoekmachineoptimalisatie in het pre-Googletijdperk, toen slechts de frequentie van backlinks door zoekmachines werd geteld als populariteitsgraadmeter voor een bepaalde webpagina. Met de opkomst van het PageRank-algoritme van Google werd niet alleen de absolute hoeveelheid backlinks naar een bepaalde webpagina geteld maar ook de individuele waarde van elke backlink met behulp van een recursief algoritme.

Onderscheid wordt er gemaakt tussen kwalitatieve en kwantitatieve linkopbouw. Kwantitatieve links dienen geen ander doel dan het verkrijgen van een hogere positionering in Google. Hieronder valt het gebruik van linkuitwisselingsprogramma’s van MKB Webpartner. Meer weten? Ga naar contact.

MKB Webpartner werkt volgens de richtlijnen van Google en zal niet automatische linkbuilding uitvoeren wat Blackhat SEO wordt genoemd. Wij bieden u linkbuilding op maat aan tegen uurtarief.

Vraag nu meer informatie aan Of volg ons op Facebook