Linkbuilding bureau

Linkbuilding bureau voor het MKB voor betere reputatie bij Google

Linkbuilding bureau |  mkb webpartner | Breda, Zevenbergen | Etten-Leur | Roosendaal | DordrechtEen linkbuilding bureau zoals MKB Webpartner verzorgd uw link structuren binnen de website en buiten de website. Google vindt het erg belangrijk dat een website gewaardeerd wordt op het internet, wat eigenlijk inhoud dat partijen / websites moeten linken naar de uwe. Des te meer links, hoe beter. Link structuren opzetten is een lastige en tijdrovende klus. U kunt al bijvoorbeeld een link zetten vanaf uw Facebook naar uw website, maar met 10 a 20 links red u het niet. Koop nu links in bij MKB Webpartner en sta garant voor een betere reputatie.

Neem nu contact op en vraag meer informatie aan.

Linkbuilden (“linkopbouw”) is het (doen laten) genereren van links vanaf externe webpagina’s (ook wel backlinks of inlinks genoemd) naar een specifieke website, met het doel een hogere waardering voor zoekmachine Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden.

Linkopbuilden is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het was al van belang voor zoekmachineoptimalisatie in het pre-Googletijdperk, toen slechts de frequentie van backlinks door zoekmachines werd geteld als populariteitsgraadmeter voor een bepaalde webpagina. Met de opkomst van het PageRank-algoritme van Google werd niet alleen de absolute hoeveelheid backlinks naar een bepaalde webpagina geteld maar ook de individuele waarde van elke backlink met behulp van een recursief algoritme.

 

Onderscheid wordt er gemaakt tussen kwalitatieve en kwantitatieve linkopbouw. Kwantitatieve links dienen geen ander doel dan het verkrijgen van een hogere positionering in Google. Hieronder valt het gebruik van linkuitwisselingsprogramma’s van Linkbuilding bureau MKB Webpartner.

Volg ons op Facebook voor de nieuwste online marketing ontwikkelingen