Martijn Breet

Digital Marketing Specialist Martijn Breet

Martijn Breet | MKB WebpartnerMijn naam is Martijn breet en oprichter van MKB Webparter, MKB Cloudpartner en Art Design Holland. Na ruim 7 jaar gewerkt te hebben als online marketing specialist bij gerenommeerde bedrijven ben ik begin 2014 met de oprichting van MKB Webpartner, onder handelsnaam Breet Online Media. MKB Webpartner moet het digitale marketing bedrijf worden in Nederland die het MKB en Starters helpt met online vraagstukken. Zowel advies en uitvoering van alle digitale marketing middelen moet onder 1 dak komen. Anno 2015 doe ik interim werkzaamheden en begeleid ik het MKB om binnen 6 maanden een functionerende eigen online marketing afdeling op te zetten. Dit naast de dagelijkse operationele werkzaamheden van MKB Webpartner.

MKB Webpartner bestaat uit eigen werknemers, zelfstandigen en freelancers die kennis delen en de wensen van de klanten afstemt door de juiste persoon naar voren te schuiven. Mijn specialisatie is SEO, SEA en Online reputatie management.

Zoekt u een (freelance) Digital Marketing Specialist met kennis van online marketing en wilt u weten wat ik voor u kan betekenen, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek bij u of bij mij op kantoor. U vindt tevens alle informatie qua activiteiten op de website van MKB Webpartner.

Contactgegevens:

E-Mail:       mthbreet @ mkbwebpartner.nl
Telefoon:  +31(0)168 203 670
Mobiel:     +31(0)681 330 884

Linkedin: mthbreet

Martijn Breet staat tevens in de top 100 van beste freelancers van Nederland 2014 / 2015.