Ondernemer van het jaar

Ondernemer van het jaar Martijn Breet van MKB webpartner gaat door waar anderen stoppen

Onder de paar honderd klanten van MKB Webpartner geeft meerderdeel aan dat Martijn Breet ondernemer van het jaar moet zijn. Dit komt aldus de klanten van onderneming MKB Webpartner door de persoonlijke aanpak, kennis, visie en het resultaatgericht werken. Sinds 2014 is MKB Webpartner opgericht door Martijn, maar daarvoor had hij al een online platform voor schilderkunst liefhebbers met duizenden bezoekers per maand. Meer weten over Martijn Breet als genomineerd ondernemer van het jaar namens de waardevolle feedback van de klanten van MKB Webpartner.

Ondernemer van het jaar | Martijn Breet | MKB WebpartnerMijn naam is Martijn breet en oprichter van MKB Webparter, MKB Cloudpartner en Art Design Holland. Na ruim 7 jaar gewerkt te hebben als online marketing specialist bij gerenommeerde bedrijven heb ik begin 2014 gekozen het bedrijf MKB Webpartner op te richten, onder handelsnaam Breet Online Media. E-commerce wat samengaat met online marketing is hetgeen waar ik me voor inzet voor bedrijven. Anno 2015 doe ik interim werkzaamheden en begeleid ik het MKB om binnen 6 maanden een functionerende eigen online marketing afdeling op te zetten. Dit naast de dagelijkse operationele werkzaamheden van MKB Webpartner.

MKB Webpartner bestaat uit eigen werknemers, zelfstandigen en freelancers die kennis delen en de wensen van de klanten afstemt door de juiste persoon naar voren te schuiven. Mijn specialisatie is SEO, SEA en Online reputatie management.

Zoekt u een (freelance) Digital Marketing Specialist met kennis van online marketing en wilt u weten wat ik voor u kan betekenen, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek bij u of bij mij op kantoor. U vindt tevens alle informatie qua activiteiten op de website van MKB Webpartner.

Contactgegevens:

E-Mail:       mthbreet @ mkbwebpartner.nl
Telefoon:  +31(0)168 203 670
Mobiel:     +31(0)681 330 884

Linkedin: mthbreet