Online Marketing Consultant

Online Marketing consultant voor het midden- en kleinbedrijf

Online Marketing Consultant | Martijn Breet | MKB WebpartnerDe online marketing consultant van MKB Webpartner helpt uw organisatie de juiste middelen in te zetten voor uw online uitstraling en bereikbaarheid. Naast alle middelen die we zullen gebruiken om het maximale te halen uit online zullen we u d.m.v. presentaties en digitale informatie opleiden om uw eigen online marketing te kunnen voeren met uw medewerkers. De handvatten krijgt u mee met de basisbeginselen om uw online marketing(afdeling) in te richten en hiermee continuïteit creëert voor uw online activiteiten.

Wij adviseren u graag wat onze online marketing  consultant voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Aan de hand van een persoonlijk gesprek bekijken wij dan graag alle opties met u. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Vanaf € 85,- per uur.

Over MKB Webpartner:

Digital Marketing Specialist MKB Webpartner voor uw webdesign en online marketing is opgericht in 2014 met een brok aan online kennis..

De vraag naar webdesign en internetmarketing is in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Mede door de vraag naar betaalbare online kwalitatieve diensten is MKB Webpartner in het leven geroepen. MKB Webpartner is de digitale marketing specialist die professionaliteit, service en resultaat in een nieuw jasje steekt. De ondernemer heeft genoeg te doen en wilt geen technisch geneuzel aan zijn hoofd. Door middel van onze kennis, visie en strategie bereiken wij samen met de klant de vooraf gestelde doelen. Dit houdt in dat wij het maximale zullen halen uit tijd, budget voor het beste eindresultaat.

MKB Webpartner is een jong online marketing bedrijf gevestigd in Zevenbergen. Onze specialisten hebben veelal bij een gerenommeerd bedrijf gewerkt en ervaring en kennis gedeeld bij grote IT-bedrijven, web- en marketing bureaus en de keuze gemaakt om samen te groeien met MKB Webpartner. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de drie belangrijkste begrippen voor MKB Webpartner worden gewaarborgd: ‘’Service, Ontzorgen en Kwaliteit.’’

 Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws