Online Reputatiemanagement

Online reputatiemanagement voor het MKB:

Online reputatiemanagement voor het midden en kleinbedrijf verzorgd door MKB Webpartner is de ideale oplossing voor uw online Imago.

Elk bedrijf of organisatie streeft een positief imago na, zowel op corporate niveau, merkniveau als persoonlijk niveau (denk aan je CEO). Immers, een negatief imago kan zorgen voor dalende beurskoersen en dalende verkopen, minder sollicitanten, tot aan wantrouwen van het management en rechtszaken aan toe. Je organisatie is steeds meer speelbal geworden van de publieke opinie. Sterker nog: je bent wat anderen vinden dat je bent.

Wij bieden oplossingen op maat aan om positiviteit te creëren rondom uw bedrijf en activiteiten. Neem nu vrijblijvend contact met ons op vraag informatie aan naar de mogelijkheden.

Online Reputatiemanagement | MKB Webpartner

Online reputatiemanagement of Search Engine Reputation Management (SERM) bestaat uit het monitoren en beinvloeden van de online reputatie van een merk, bedrijf of persoon. Hiermee wordt (verdere) beschadiging van de reputatie voorkomen of de reputatie zelfs hersteld.

Online reputatiemanagement maakt onder andere gebruik van de methoden en technieken van PR en zoekmachine optimalisatie (SEO). Hiermee wordt nieuwe en bestaande content beter gepositioneerd in zoekmachines. Voorbeelden van content zijn professionele artikelen, sociale profielen en blog comments. Een alternatieve methode is het aangaan van de dialoog met de eigenaar van de schadelijke informatie en proberen tot een vergelijk te komen. Een combinatie van online reputatie management met webcare is een goede optie als het negatieve consumentenervaringen betreft.

Volg ons op Facebook voor wekelijks nieuws