luijten schildersbedrijf

Schildersbedrijf Luijten

Schildersbedrijf Luijten is reeds meer dan 55 jaar gevestigd in Zevenbergen. Begonnen als één mans zaak zijn wij nu uitgegroeid tot een bedrijf waar gemiddeld 5 mensen werkzaam zijn. Op verzoek hebben wij voor dit schildersbedrijf een nieuwe website gemaakt en de regionale vindbaarheid verhoogd, waardoor meer aanvragen binnen komen. Op de website laten wij
-> Continue reading Schildersbedrijf Luijten

vrienden-van-het-parkhuis

Vrienden van het Parkhuis

Op 14 oktober 1987 werd de Vrienden van het Parkhuis opgericht. Een initiatief met een duidelijk doel: iets extra’s doen voor de bewoners, onder het motto: ‘Iets extra’s geeft een plus’. In samenwerking met het bestuur hebben wij een website gebouwd met donatiesysteem voor deze vereniging en Social Media aangemaakt.

Mythos Hoeven

Restaurant Mythos

Het is alsof de Griekse zon schijnt, alsof het Griekse strand op loopafstand op u wacht en de Ouzo een vriendelijke voortkabbelende rivier is. Mythos brengt Griekenland dichterbij! MKB Webpartner heeft de website verzorgd en de vindbaarheid bij Google d.m.v. het inzetten van SEO. Regionaal nu goed vindbaar op afhalen en op Grieks Restaurant.

Kampeermarkt | MKB Webpartner

De Kampeermarkt

Met meer dan 70.000 kampeerartikelen is de Kampeermarkt 1 van de grootste winkels voor uw outdoor producten. Met een fysieke winkel met ruim 15.000 m2 kampeerplezier en een webwinkel bieden zij het gemak voor elke klant. Sinds 2015 verzorgen wij voor de Kampeermarkt uiteenlopende werkzaamheden. Waaronder o.a. zoekmachine optimalisatie en linkbuilding.

Provily | MKB Webpartner

Provily

Provily, voor alles aan uw huis. In hout, kunststof en aluminium is sinds 1992 een bekende naam. Met de toenemende online concurrentie hebben wij een nieuwe website gebouwd, SEO en SEA toegepast om o.a. regionaal goed gevonden te worden. Met specifieke zoektermen zul je deze partij snel online tegenkomen.

dedi | MKB Webpartner

Dedi Promotie en Kleding

Dedi Promotie en kleding is meer dan een webshop. Het is een organisatie die erg online georiënteerd is. Binnen de website die we gebouwd hebben zijn meerdere webshops aanwezig die ingeladen worden in 1 website. Tevens hebben wij online reputatiemanagement toegepast om Dedi weer bovenaan Google te krijgen na hun doorstart.

Opvoeding en wetenschap | MKB Webpartner

Universiteit Leiden

Voor 1 van de bekendste Universiteiten van Nederland hebben wij een sub-website gemaakt voor een afdeling binnen het ziekenhuis. Een informatie website om kennis te delen en nieuws te verspreiden over ontwikkelingen en onderzoeken. Een medisch platform waar elke patiënt snel informatie kan vinden. Na dit succes hebben wij voor meerdere ziekenhuizen online kennisplatforms gemaakt.

Peitsman | MKB Webpartner

Koninklijke Peitsman

Koninklijke Peitsman B.V. is opgericht in 1885 door de heer G.J. Peitsman. Sinds de oprichting is Peitsman zich steeds meer gaan specialiseren als groothandel voor de woning- en projectinrichting. Voor deze partij hebben wij een e-mail campagne opgezet voor alle relaties. Met duizenden mailings en boven gemiddeld goed respons is deze campagne zeer geslaagd.