Schildersbedrijf Luijten

luijten schildersbedrijf

Schildersbedrijf Luijten is reeds meer dan 55 jaar gevestigd in Zevenbergen. Begonnen als één mans zaak zijn wij nu uitgegroeid tot een bedrijf waar gemiddeld 5 mensen werkzaam zijn. Op verzoek hebben wij voor dit schildersbedrijf een nieuwe website gemaakt en de regionale vindbaarheid verhoogd, waardoor meer aanvragen binnen komen.

schildersbedrijf luijten | MKB Webpartner

Op de website laten wij 14 referenten van de inmiddels 180 (2017) zien. Wilt u weten wat we nog meer doen en voor bedrijven hebben betekend? Neem dan contact op of volg ons op Facebook.

Over MKB Webpartner

Digital Marketing Specialist MKB Webpartner voor uw webdesign en online marketing is opgericht in 2014 met een brok aan online kennis. Onze specialisten hebben minimaal 7 jaar bij een gerenommeerd bedrijf gewerkt en ervaring en kennis gedeeld bij grote IT-bedrijven, web- en marketing bureaus. Door het samen brengen van kennis en goede communicatie bieden wij een unieke formule aan voor het MKB waar visie en strategie een belangrijke rol speelt.

De gecombineerde kracht en vaardigheden van de personen achter MKB Webpartner zijn van belang voor een goed eindresultaat bij onze klanten. Markt- en digitale kennis binnen onze groep is van belang om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Lees meer….