25 februari 2015

SEA Bedrijf

SEA Bedrijf MKB Webpartner is zoekmachine specialist voor het midden- en kleinbedrijf

Gebruik SEA om meer te halen uit uw website. Het SEA bedrijf MKB Webpartner verzorgd dit traject nauwkeurig om het maximale te halen uit uw online betaalde advertenties. Adverteren bij Google is een tijdrovend proces van het maken van een advertentie tot het plaatsen van uw advertentie bij Google. Ook het monitoren en bijsturen van de campagne is van degelijk belang voor een succesvolle SEA campagne.

SEA Bedrijf | zoekmachine adverteren | SEA | MKB WebpartnerOnder SEA (Search Engine Advertising) wordt het tegen betaling plaatsen van advertenties boven en naast de natuurlijke zoekresultaten verstaan. De advertentie wordt vertoond als een zoekmachinegebruiker een aan de advertentie gekoppeld woord of woordgroep intypt. De adverteerder betaalt alleen voor de zoekmachinegebruikers die op een van zijn advertenties klikken. De advertenties verwijzen naar een webpagina van de adverteerder.

Bij Search Engine Advertising kunnen drie doelstellingen worden onderscheiden. Ten eerste zo veel mogelijk vertoningen (bereik) genereren, ten tweede zo veel mogelijk clicks realiseren en tot slot zo veel mogelijk conversies realiseren. Een conversie kan bijvoorbeeld bestaan uit een informatieaanvraag, een aanmelding of een aankoop. Elke doelstelling heeft zijn eigen strategie.

Zoekmachine adverteren bij Google is mogelijk bij SEA Bedrijf MKB Webpartner vanaf 150 euro per maand. Vraag nu een offerte aan.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste online marketing ontwikkelingen.

sea bedrijf mkb webpartner