29 mei 2017

SEO (Search Engine Optimization)

Begin nu met SEO en krijg meer en de juiste bezoekers naar uw website of webshop.

SEO Bedrijf (Search Engine Optimization) | MKB Webpartner | Regio Breda, Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en Dordrecht

Zoekmachine optimalisatie (SEO – Search engine optimization) is een continu proces!! Door een groot publiek te bereiken vergroot u de kans tot verkopen van uw product of dienst. Het hebben van een goed ogende website is een must, maar is niet de doorslaggevende factor voor online succes. Wanneer u commerciële producten op het internet aanbiedt is de kans groter dat u verkoopt wanneer er meer bezoekers op uw website komen. Dat lijkt logisch, maar uiteraard moeten deze bezoekers u kunnen vinden en daar gebruiken ze meestal zoekmachines voor.

SEO in de praktijk:

Door op trefwoorden gevonden te worden verhoogt u het bereik van uw producten of diensten. Hiervoor dienen er vaak wel een groot aantal veranderingen op de website doorgevoerd te worden, voordat deze geschikt is om een hoge ranking te krijgen. Hiervoor kunt u gebruik maken van een SEO expert of zelf aan de slag gaan, vaak is een combinatie van deze twee het beste en staat voor een vliegende start.

SEM, Seach Engine Marketing: Dit is de algemene term die gebruikt wordt voor de gehele zoekmachine marketing, SEO is hier dus een onderdeel van. SEA, Search Engine Advertising is ook een onderdeel van de zoekmachine marketing. Onze SEO Specialist richt puur op organische vindbaarheid zonder betaalde advertenties. Hiermee behaalt u de beste resultaten en bij goed onderhoud ook langdurig.

Een zoekmachine kunt u het beste vergelijken met een routeplanner, na het invoeren van de bestemming krijg je verschillende wegen. De wegen die het beste zijn onderhouden, en dus het meest up-to-date zijn, staan bovenaan.

In het kort, alles moet aan de randvoorwaarden voldoen, de basis elementen moeten tot in de perfectie verzorgd zijn. Daarna is het een kwestie van goed onderhoud. Vergeet nooit, de aanhouder wint! Offerte aanvragen

Vraag een gratis SEO scan aan.

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws