Betrokkenheid met Social Media

Social Media marketing

Het betreft niet alleen informatie in de vorm van tekst (nieuws, artikelen). Ook geluid (podcasts, muziek) en beeld (fotografie, video) worden gedeeld via Social netwerken. Met andere woorden, social media staat voor ‘Media die je laten socialiseren met de omgeving waarin je je bevindt’.

Gebruik Social Media Marketing om meer te halen uit uw online activiteiten. Laat zien dat u actief bent en betrokken met uw doelgroep. Laat mensen mee praten over ontwikkelen en informeer ze via social media over bijvoorbeeld acties. Het juiste gebruik van Social Media marketing zoals bijvoorbeeld Twitter, Linkedin en Facebook is een vak apart. Wij adviseren u graag hoe u het beste dit kan inzetten en hoe u de juiste doelgroep kunt benaderen. Onze specialisten kiezen samen met u de strategie en begeleiden u van A tot Z voor het beste resultaat.

Wilt u advies hoe u Social Media succesvol in kunt zetten voor uw onderneming? Wilt u als communicatiemedewerker een snelle opfriscursus of wilt u uw directie binnen één dag alle kansen van Social Media laten ervaren? Neem dan contact op met social media bureau MKB Webpartner!
Onze contactgegevens

2 miljard gebruikers per maand

Vind uw doelgroep

Ruime keuze aan advertentietypes

Heldere rapportage

Wilt u bij Facebook adverteren?

2 miljard actieve gebruikers per maand

Met 2 miljard actieve gebruikers per maand is het naïef om te denken dat uw doelgroep "niet op Facebook zit". Facebook is dan ook hét social media kanaal om uw doelgroep te bereiken. Facebook biedt vele advertentiemogelijkheden en de mogelijkheid uw doelgroep specifiek te segmenteren. U weet hoeveel een websiteklik of advertentieweergave kost en u weet wat de resultaten zijn. Social media bureau MKB Webpartner helpt u om uw campagne in te richten, uw doelstellingen te bepalen en de resultaten te analyseren.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact op met onze social media specialisten. Dan helpen wij u graag verder.