7 februari 2015

Social Media

Social media advies en integratie verzorgt door onze adviseur van MKB Webpartner.

Social Media specialist | MKB WebpartnerHet betreft niet alleen informatie in de vorm van tekst (nieuws, artikelen). Ook geluid (podcasts, muziek) en beeld (fotografie, video) worden gedeeld via Social netwerken. Met andere woorden, social media staat voor ‘Media die je laten socialiseren met de omgeving waarin je je bevindt’.

Gebruik Social Media Marketing om meer te halen uit uw online activiteiten. Laat zien dat u actief bent  en betrokken met uw doelgroep. Laat mensen mee praten over ontwikkelen en informeer ze via social media over bijvoorbeeld acties. Het juiste gebruik van Social Media marketing zoals bijvoorbeeld Twitter, Linkedin en Facebook is een vak apart. Wij adviseren u graag hoe u het beste dit kan inzetten en hoe u de juiste doelgroep kunt benaderen. Onze specialisten kiezen samen met u de strategie en begeleiden u van A tot Z voor het beste resultaat.

Wilt u advies hoe u Social Media succesvol in kunt zetten voor uw onderneming? Wilt u als communicatiemedewerker een snelle opfriscursus of wilt u uw directie binnen één dag alle kansen van Social Media laten ervaren? Neem dan contact met ons op!

Wat kunt u leren van ons?

Het advies geeft je een overzicht van de belangrijkste trends en de termen die daarbij horen. Na dit advies ben je in staat de grote lijnen te zien, herken je de terminologie en kun je de verschillende tools bij de juiste trend plaatsen. Want het gaat uiteindelijk niet om de tool, maar om de onderliggende ontwikkeling.

Wij geven ook maandelijks seminars in heel Nederland. Wilt u deze bijwonen, neem dan contact op.

Volg ons op Twitter of Facebook voor meer informatie