Zichtbaar beveiligd met SSL

SSL beveiliging

Zichtbaar beveiligd met SSL
Een SSL-certificaat versleutelt de verbinding tussen een website en de server. Gegevens van websitebezoekers, zoals inlog- en betaalgegevens, worden beschermd verzonden. Dit maakt het onderscheppen van deze gegevens een stuk moeilijker. Bezoekers krijgen zo direct vertrouwen in de veiligheid van jouw website of webshop.
Download informatie

Een must voor elke website

Verantwoordelijk omgaan met klantgegevens hoort bij elke ondernemer
De Nederlandse wet verplicht online ondernemers om gegevensuitwisseling met klanten goed te beveiliging. Onze websites zijn beveiligd met Comodo SSL-certificaten. Comodo is een Certificerende Autoriteit. Dit betekent dat hun certificaat is 'voorgeprogrammeerd' in internetbrowsers zoals, Chrome, Firefox en Internet Explorer.

Encryptie
SSL (Secure Socket Layer) is een beveiligingsmethode die ervoor zorgt dat belangrijke klantgegevens versleuteld worden. Denk hierbij aan betaalgegevens, adressen, creditcard nummers, telefoonnummers etc. Een beveiligde website herken je aan "https://" i.p.v. "http://" en het hangslot ervoor. Met het SSL-certificaat krijgt uw website ook een server certificaat, dat garandeert dat de leverancier van het SSL-certificaat betrouwbaar is. Zo weten klanten van uw website zeker dat hun informatie veilig is en uw website ook echt de uwe is.

Vertrouwen
SSL gecertificeerde websites krijgen in de Google zoekresultaten voorrang op niet beveiligde websites. Google geeft zelf aan dat een veilige verbinding steeds belangrijker zal worden en dus ook invloed zal gaan hebben op uw positie in de zoekresultaten. Dit heeft ermee te maken dat Google inziet dat steeds meer mensen alleen bij beveiligde websites hun gegevens willen achterlaten en dus ook zaken mee willen doen.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op! Dan helpen wij u graag verder.