Startersaftrek Eenmanszaak

Startersaftrek Eenmanszaak – Marketing kosten gebruiken als aftrekpost voor belasting.

MKB Webpartner Zevenbergen - Startersaftrek EenmanszaakMKB Webpartner helpt de startende ondernemer met het neerzetten van goede online bereikbaarheid d.m.v. een website en online marketing. Veel starters weten niet dat marketingkosten aftrekbaar zijn voor belasting en dit kunnen opvoeren als kosten. Wij geven nu speciaal voor beginnende ondernemers een KVK starterskorting van minimaal 35 %. Meer informatie kunt u ook vinden bij de Kamer van Koophandel onder: Startersaftrek Eenmanszaak. Kamer van Koophandel en MKB Webpartner helpen de starters voor een goede start.

MKB Webpartner helpt startende ondernemers die een eenmanszaak beginnen. Er komt veel bij kijken om zelfstandig te worden en de investeringen kunnen aardig oplopen. Wij bieden ondernemers die een eenmanszaak beginnen een betaalbare oplossing om binnen een week uw online visitekaartje gereed te hebben. Een website die vindbaar is bij de zoekmachines Google, Yahoo en Bing is het begin van een goede start om uw relaties online te bedienen, maar ook om nieuwe klanten te werven.

 Wij bieden startende ondernemers 2 mogelijkheden aan om snel en goedkoop online alles te regelen. U kunt een website leasen per maand en na een periode van 1 of 2 jaar heeft u de website afbetaald en bent u volledig eigenaar van de website zonder extra kosten. Ook is het mogelijk om een website te laten maken met een starterskorting van meer dan 35 %.

Naast de website koppelen wij automatisch een pakket zoekmachine optimalisatie, wat inhoud dat de website op 10 zoektermen ingericht is en snel geïndexeerd wordt door de zoekmachine Google, Yahoo en Bing voor de maximale opvalwaarde.

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn betrekking tot startersaftrek Eenmanszaak? Neem dan contact: Contactgegevens.

MEER DAN 35 % korting voor startende ondernemers door de MKB Webpartner startersregeling.

Tips: Volg ons op Facebook