Starterscentrum Dongen

Starterscentrum Dongen – MKB Webpartner helpt online!

Opzoek naar Starterscentrum Dongen? MKB Webparnter ondersteunt en begeleidt starters in de gemeente Breda en omgeving met als doel om startende ondernemers te helpen om succesvol te worden.

Bent u zich aan het oriënteren om te starten als (parttime) ondernemer? Of bent u maximaal 5 jaar actief als ondernemer dan is het Starterscentrum Zevenbergen van MKB Webpartner iets voor u. Naast online adviezen hoe u het beste kan positioneren op het web hebben wij diverse partners die hun diensten aanbieden aan de starter om alle randzaken snel, goed en professioneel te regelen.

Starterscentrum Dongen | MKB Webpartner | Webdesign | Online Marketing | SEO | SEA | Social Media

Vanwege de ervaring, expertise en het grote netwerk van MKB Webpartner en haar partners op het gebied van de specifieke vraagstukken van starters, is ons Starterscentrum in Zevenbergen dé partner voor startende en doorstartende ondernemers.

MKB Webpartner heeft met een aantal ondernemers een starterscentrum Zevenbergen gestart om startende ondernemers in Zevenbergen en omgeving te helpen. De vraag naar begeleiding van starters neemt steeds meer toe. Zowel startende ZZP’ers als kleine ondernemingen met personeel hebben behoefte aan gedegen en eerlijk advies met begeleiding.

MKB Webpartner heeft partners gevonden in Zevenbergen om deze service regionaal te kunnen bieden tegen gereduceerd starterstarief. Alle expertises zijn aanwezig om een bedrijf succesvol te maken in een aanzienlijke kortere periode dan normaal. Starters krijgen begeleiding, advies en stappenplan. Ook aspecten zoals financieringen hebben wij ook in het pakket.

Vanuit MKB Webpartner bieden wij meerdere gratis adviesgesprekken aan met handvatten om online klanten te werven. Een businessplan op online gebied om zelf uit te voeren is bijna onbedenkelijk, maar toch kan men zelf heel veel doen, zonder al te veel te hoeven uit te besteden. Naast dit bieden wij een pakket aan wat een startende ondernemer nodig heeft om online te kunnen starten zoals e-mail, website, database, CRM systeem, Boekhoudsysteem, logo en gedigitaliseerde briefpapier en visite kaartjes

Voor meer informatie ga naar contact. Ook kunt u ons volgen op Facebook om op de hoogte te blijven.

Starterskorting  – Nu minimaal 35 % KVK starterskorting

Een eigen bedrijf starten en meteen goed beginnen met het werven van nieuwe klanten en huidige relaties op de hoogte stellen begint bij MKB Webpartner. MKB Webpartner helpt startende ondernemers om snel online zoals uw website en online marketing in orde te hebben om maximaal te kunnen profiteren. Sinds 2015 bieden wij ook een gratis iPad incl. onderwijs om zakelijk snel en efficient te werken en professioneel te presnteren via uw iPad. Meer weten…….

Starterscentrum Dongen? Ga naar Starterscentrum Zevenbergen van MKB Webpartner