Vacature Commercieel Binnendienst Medewerker

Vacature Commercieel Binnendienst Medewerker

Vacature Commercieel Binnendienst Medewerker | MKB Webpartner | Zevenbergen

Digital Marketing Specialist MKB Webpartner voor uw webdesign en online marketing is opgericht in 2014 met een brok aan online kennis..

De vraag naar webdesign en internetmarketing is in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Mede door de vraag naar betaalbare online kwalitatieve diensten is MKB Webpartner de specialist geworden voor starters en het MKB. MKB Webpartner is de digitale marketing specialist die professionaliteit, service en resultaat in een nieuw jasje steekt. De ondernemer heeft genoeg te doen en wilt geen technisch geneuzel aan zijn hoofd. Door middel van onze kennis, visie en strategie bereiken wij samen met de klant de vooraf gestelde doelen. Dit houdt in dat wij het maximale zullen halen uit tijd, budget voor het beste eindresultaat.

Ben jij degene die we zoekenom MKB Webpartner en onze klanten te laten groeien? Aarzel dan niet en neem contact op met Niel Schieman.

MKB WebpartnerZevenbergen

€10 – €15 per uur

Commercieel binnendienst medewerker

MKB Webpartner is het jonge digitale marketing bureau in Zevenbergen, regio Breda en opzoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Sinds 2014 zijn we gevestigd in Zevenbergen en geven advies voor aan het MKB om meer te halen uit online. Je zal de eerste callcenter medewerker zijn binnen ons bedrijf met veel eigen initiatief. Bij groei is er een snelle doorgroeimogelijkheid mogelijk als een functie in de buitendienst.

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan?

MKB Webpartner zoekt een commercieel binnendienst mederwerker die op onze vestiging in Zevenbergen afspraken maakt voor onze salesmanager. Als commercieel medewerker binnendienst benader je proactief klanten (ZZP’ers en bedrijven).

Je werkzaamheden

– nabellen van mailingen en acties

– afspraken maken voor de salesmanager

– klanten uitnodigen voor workshops en online media trainingen

– registratie in het CRM systeem

Je bent

– een gedreven, met een goede kennis van de Nederlandse taal

– communicatief vaardig

– minimaal 16 uur / maximaal 36 uur per week beschikbaar

– positief, klantgericht ingesteld

– enthousiast en ziet telefonische acquisitie als een uitdaging

– toekomst perspectief voor een buitendienst functie

Je beloning

Je ontvangt een vergoeding tussen de € 10,00 en € 15,00 bruto per uur, exclusief bonussen die behaald kunnen worden n.a.v. targets, oplopend tot € 800,- p.m.

Lijkt het je leuk om als commercieel medewerker binnendienst aan de slag te gaan en woon jij in de omgeving van Dordrecht, Roosendaal, Breda Tilburg of Rotterdam? Neem dan snel contact op met dhr. N. Schieman van MKB Webpartner. E-mail: niel @ mkbwebpartner.nl

www.mkbwebpartner.nl

Vereiste ervaring:

  • Commercieel medewerker binnendienst: 1 jaar

Soort dienstverband: Voltijd