Vindbaarheid website verbeteren

Vindbaarheid website verbeteren | MKB Webpartner

Vindbaarheid website verbeteren | MKB WebpartnerVindbaarheid website verbeteren: De vindbaarheid bij Google op jouw eigen bedrijfsnaam is vaak al dik in orde, dus denk bij de beschrijving van jouw onderneming aan zoekwoorden die belangrijk zijn voor je bedrijf. Waarom zou je een bedrijfsvermelding aanmaken als je bedrijf toch al bovenaan staat in de organische zoekresultaten? Nou, dat is heel simpel. Ten eerste omdat je op deze manier de lokale vindbaarheid én herkenbaarheid (dankzij de foto’s) van jouw bedrijf in Google aanzienlijk zal vergroten. Ten tweede omdat men zo direct inzicht heeft in de meest relevante gegevens van jouw bedrijf zoals je contactgegevens, openingstijden et cetera. Daarbij komt dat het je niets kost! Alhoewel, hoogstens 10 minuten van je tijd.

Google vindbaarheid verbeteren kan op 2 manieren: zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Zoekmachine optimalisatie is op lange termijn de meest geschikte optie, omdat uw eigen website komt te staan in de natuurlijke, organische resultaten en niet aan de advertentiekant. Dit is een continu proces om de website technisch te verbeteren en de content goed in te vullen. Google heeft veel richtlijnen waar een website aan moet voldoen en staan deze instellingen goed, dan zal de website beter presteren. Haal meer uit uw website en kies voor zoekmachine optimalisatie.

De andere manier om Google vindbaarheid te verbeteren is adverteren, waarvoor u betaald per bezoeker. Dit is ideaal om direct bij de zoekmachines gevonden te worden en heeft geen traject nodig van maanden. Wij adviseren u graag welke methode het beste past bij uw activiteiten en doelgroep.

Google vindbaarheid verbeteren: Neem nu vrijblijvend contact met ons op om meer te weten over: Vindbaarheid website verbeteren

Volg ons op Facebook voor handige tips