13 augustus 2015

Wat zeggen klanten over ons

Wat zegt onze klanten over MKB Webpartner

We hebben een nieuw formulier sinds 20-11-2016 om een review achter te laten. Alle oude reviews zijn overgezet. Voor vragen neem contact op of volg ons op Facebook voor de laatste ontwikkelingen en gratis advies.

Reviews | Beoordelingen | Wat zeggen klanten over MKB Webpartner | Ervaringen | MKB Webpartner  Reviews MKB Webpartner | Wat zeggen klanten over | beoordelingen | Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 51 reviews
by Daniel Landgraaf on Klant van MKB Webpartner

Heb een website laten bouwen door MKB Webpartner. Snel en vakkundig gebeurd, alleen over het logo kwamen we niet uit. De ideen lagen te ver van elkaar.

by Dennis Krusha on Klant van MKB Webpartner
Gewoon erg goed

Goede service, word goed naar de klant geluisterd.In eerste instantie wou ik een wat simpelere website voor mijn restaurant, voor een goedkope prijs gedaan en precies hoe ik het wilde. Nu wordt de site kwalitatief wat beter en hier wordt netjes en eerlijk mee omgegaan. Als mijn collega restaurants geen concurrenten waren, zou ik ze het zeker aanraden! 🙂

by Sophie Bos on Klant van MKB Webpartner

Ben overgestapt naar MKB Webpartner voor maandelijks onderhoud aan mijn website. Dit wordt goed opgepakt en helpen mij snel als ik ze mail.

by Veronique Terstegen on Klant van MKB Webpartner
Leuke nuttige training

Met mijn collega een training gevolgd. Duurde 3 uur en hebben veel opgestoken. Wij waren leken hebben nu de basis kennis om binnen ons bedrijf aan de slag te gaan. Een kleine tip: De hand-out mag iets overzichtelijker.

by Frans Tiggelaar on Klant van MKB Webpartner
Snelle oplevering

Heb in september een website laten bouwen. Had een beetje spoed, maar binnen 2 weken een volledige nieuwe website.

by Martin Hooggraven on Klant van MKB Webpartner
Goede diensten

Ik ben sinds 8 maanden klant van MKB Webpartner en mijn ervaring is erg goed. Inmiddels naast een website ook online marketing laten verzorgen. De verkopen in mijn webshop is t.o.v. een jaar geleden met z'n 20% gestegen. Dit tegen betaalbare kosten, goed advies en activiteiten. We hebben samen een 3 jarenplan opgesteld en hoe het er nu uit ziet, gaan we de goede kant op.

by Dominique de Ridder on Klant van MKB Webpartner
Website professioneel gemaakt

Goed advies en uitstekende uitvoering

by boudewijn hagemeijer on Klant van MKB Webpartner
SEO en SEA goed verzorgd

Na 3 gesprekken met MKB Webpartner eindelijk klant geworden. Ze zetten wel door, want ik ben niet makkelijk over te halen. Inmiddels een aantal maanden verder en zij maken het waar. Sinds dien 2 extra industriële machines verkocht via mijn website.

by Claudia van Neunen on Klant van MKB Webpartner
Goede Social Media training gehad

Via via kwam ik bij MKB Webpartner terecht om een cursus social media te volgen. Erg leuke mensen bij MKB Webpartner en een fantastische cursus gehad.

by Ferdinand Klarenbeek on Klant van MKB Webpartner
Computer service echt top

Ik heb een bedrijf met 18 werkplekken en alle computers waren aan vervanging toe. MKB Webpartner heeft alle werkplekken fantastisch vernieuwd en voorzien van alle nodige musthaves anno 2017. Enige minpuntje is dat de levering van 3 computers iets langer duurden.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»