Wat zeggen klanten over ons

Wat zegt onze klanten over MKB Webpartner

We hebben een nieuw formulier sinds 20-11-2016 om een review achter te laten. Alle oude reviews zijn overgezet. Voor vragen neem contact op of volg ons op Facebook voor de laatste ontwikkelingen en gratis advies.

Reviews | Beoordelingen | Wat zeggen klanten over MKB Webpartner | Ervaringen | MKB Webpartner  Reviews MKB Webpartner | Wat zeggen klanten over | beoordelingen | Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klant van MKB Webpartner
Average rating:  
 56 reviews
by Kees van Vliet on Klant van MKB Webpartner

Voor mijn agrarische onderneming heb ik MKB Webpartner ingeschakeld om een nieuwe internationale website te laten bouwen die gevonden wordt bij Google. Dit omdat wij ook direct aan particulieren leveren. De website is in ieder geval erg mooi geworden en heb alle vertrouwen in nieuwe klanten met Google. Hiermee zijn we sinds vorige week gestart.

by Arend Jan on Klant van MKB Webpartner

MKB Webpartner heeft voor mijn adviesbureau adwords gedaan en onderhoud deze campagne. Communicatie verloopt vlotjes en heb een aantal leuke klanten hieruit gekregen. Momenteel helpen zij mij met inrichten van mijn linkedin site.

by Maarten Jongeneel on Klant van MKB Webpartner
Goed allround marketing bureau

MKB Webpartner heeft ons benaderd voor een kennismaking. Was erg nieuwsgierig wat MKB Webpartner op marketinggebied kan betekenen. Na meer dan een jaar wikken en wegen, toch klant geworden. Had ik dit maar een jaar eerder gedaan. Een professionele partij met aan het roer Martijn Breet, waar wij contact mee hebben. Niet alleen de communicatie, maar ook de utivoering en resutlaten zijn goed.

by Chantal on Klant van MKB Webpartner
Mooie website gebouwd

Erg goede partij om mee samen te werken. Hebben binnen korte tijd een mooie website voor me gebouwd. Tevens visitekaartjes laten maken.

by Pieter den Hooge on Klant van MKB Webpartner

Binnen 2 maanden een zeer grote webshop laten bouwen met App. Erg tevreden. Kan MKB aanraden voor kwaliteit en prijs.

by Daniel Landgraaf on Klant van MKB Webpartner

Heb een website laten bouwen door MKB Webpartner. Snel en vakkundig gebeurd, alleen over het logo kwamen we niet uit. De ideen lagen te ver van elkaar.

by Dennis Krusha on Klant van MKB Webpartner
Gewoon erg goed

Goede service, word goed naar de klant geluisterd.
In eerste instantie wou ik een wat simpelere website voor mijn restaurant, voor een goedkope prijs gedaan en precies hoe ik het wilde. Nu wordt de site kwalitatief wat beter en hier wordt netjes en eerlijk mee omgegaan. Als mijn collega restaurants geen concurrenten waren, zou ik ze het zeker aanraden! 🙂

by Sophie Bos on Klant van MKB Webpartner

Ben overgestapt naar MKB Webpartner voor maandelijks onderhoud aan mijn website. Dit wordt goed opgepakt en helpen mij snel als ik ze mail.

by Veronique Terstegen on Klant van MKB Webpartner
Leuke nuttige training

Met mijn collega een training gevolgd. Duurde 3 uur en hebben veel opgestoken. Wij waren leken hebben nu de basis kennis om binnen ons bedrijf aan de slag te gaan. Een kleine tip: De hand-out mag iets overzichtelijker.

by Frans Tiggelaar on Klant van MKB Webpartner
Snelle oplevering

Heb in september een website laten bouwen. Had een beetje spoed, maar binnen 2 weken een volledige nieuwe website.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»