Wat zeggen klanten over ons

Wat zegt onze klanten over MKB Webpartner

We hebben een nieuw formulier sinds 20-11-2016 om een review achter te laten. Alle oude reviews zijn overgezet. Voor vragen neem contact op of volg ons op Facebook voor de laatste ontwikkelingen en gratis advies.

Reviews | Beoordelingen | Wat zeggen klanten over MKB Webpartner | Ervaringen | MKB Webpartner  Reviews MKB Webpartner | Wat zeggen klanten over | beoordelingen | Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klant van MKB Webpartner
Average rating:  
 59 reviews
by Henriette on Klant van MKB Webpartner
Erg tevreden over website en adwords

Website laten maken en zeer professioneel gedaan. Ook de prijs die je betaalt is meer dan redelijk. Nu sinds half jaar google adwords via MKB Webpartner gedaan en sindsdien een behoorlijke stijging in mijn offerte aanvragen

by Maartje Bons on Klant van MKB Webpartner
Erg Tevreden

Martijn Breet heeft samen met zijn collega's een fraaie website voor mij ontwikkeld. Ik ben erg tevreden over de samenwerking. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en MKB Webpartner keek naar wat passend is bij mijn doelgroep. Op vele jaren in goede samenwerking! MvG, Bons Gravures.

by Andries de Koning on Klant van MKB Webpartner

Mooi lokaal bedrijf. Ik ben op advies van een collega ondernemer naar MKB Webpartner gegaan voor online marketing. Erg tevreden over de communicatie en resultaat.

by Kees van Vliet on Klant van MKB Webpartner

Voor mijn agrarische onderneming heb ik MKB Webpartner ingeschakeld om een nieuwe internationale website te laten bouwen die gevonden wordt bij Google. Dit omdat wij ook direct aan particulieren leveren. De website is in ieder geval erg mooi geworden en heb alle vertrouwen in nieuwe klanten met Google. Hiermee zijn we sinds vorige week gestart.

by Arend Jan on Klant van MKB Webpartner

MKB Webpartner heeft voor mijn adviesbureau adwords gedaan en onderhoud deze campagne. Communicatie verloopt vlotjes en heb een aantal leuke klanten hieruit gekregen. Momenteel helpen zij mij met inrichten van mijn linkedin site.

by Maarten Jongeneel on Klant van MKB Webpartner
Goed allround marketing bureau

MKB Webpartner heeft ons benaderd voor een kennismaking. Was erg nieuwsgierig wat MKB Webpartner op marketinggebied kan betekenen. Na meer dan een jaar wikken en wegen, toch klant geworden. Had ik dit maar een jaar eerder gedaan. Een professionele partij met aan het roer Martijn Breet, waar wij contact mee hebben. Niet alleen de communicatie, maar ook de utivoering en resutlaten zijn goed.

by Chantal on Klant van MKB Webpartner
Mooie website gebouwd

Erg goede partij om mee samen te werken. Hebben binnen korte tijd een mooie website voor me gebouwd. Tevens visitekaartjes laten maken.

by Pieter den Hooge on Klant van MKB Webpartner

Binnen 2 maanden een zeer grote webshop laten bouwen met App. Erg tevreden. Kan MKB aanraden voor kwaliteit en prijs.

by Daniel Landgraaf on Klant van MKB Webpartner

Heb een website laten bouwen door MKB Webpartner. Snel en vakkundig gebeurd, alleen over het logo kwamen we niet uit. De ideen lagen te ver van elkaar.

by Dennis Krusha on Klant van MKB Webpartner
Gewoon erg goed

Goede service, word goed naar de klant geluisterd.
In eerste instantie wou ik een wat simpelere website voor mijn restaurant, voor een goedkope prijs gedaan en precies hoe ik het wilde. Nu wordt de site kwalitatief wat beter en hier wordt netjes en eerlijk mee omgegaan. Als mijn collega restaurants geen concurrenten waren, zou ik ze het zeker aanraden! 🙂

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»