Website Leasen

Een website leasen is ideaal voor bedrijven met weinig startkapitaal

Website Leasen: Als startend ondernemer heeft u een professionele website nodig. Om informatie te geven, klanten te werven en het verwijzen van uw online visitekaartje. Voor veel kleine ondernemers of zelfstandigen is een nieuwe website een aanslag op het budget. Daar hebben wij een oplossing voor: ”Website lease”.

Met het leasen van een website spreidt u de kosten en heeft u een professionele website die u helemaal zelf kunt beheren. We werken niet met standaard pakketten, maar maken gewoon een offerte op maat voor uw website, zoals het hoort. Na een periode van 1, 2 of 3 jaar kunt u de website kopen en is het uw eigendom. U heeft alleen nog de kosten voor uw domeinnaam, hosting en eventuele onderhoudskosten aan de website.

Voorbeeld van een website lease plan:

Corporate website:€ 1.000,-
Opstartkosten 25%:€ 250,-

Restbedrag website 75%:€ 750,-
1 jaar webhosting:€ 59,40,-
1 jaar domeinregistratie:€ 18,60,-
1 jaar onderhoudscontract:€ 228,-

Totaalbedrag te betalen:€ 1.056,00
Per maand (12 termijnen):€ 88,-

Website Leasen: Neem nu contact op.

Een professionele Website Leasen is belangrijker dan ooit: ”Ruim 85% van de Nederlanders zoekt dagelijks 30 minuten online naar producten en diensten”. En doen dit steeds vaker vanaf een mobiel apparaat. Ook úw klanten. Als u deze niet wilt missen, is het belangrijk dat u een professionele website heeft die volledig naar uw wens is en goed gevonden wordt via Google. Een website die past bij uw verhaal, in het oog springt en die op alle apparaten werkt. Wij helpen u als ondernemer graag aan een goede website. Zo maken wij nieuwe websites en helpen ook bij de optimalisatie van bestaande sites van ondernemers.
 .
Website Leasen - MKB Webpartner - Het internetbureau voor het MKBEen website en webshop is uw online visitekaartje en daarom moet uw webdesign goed zijn. U heeft maar één kans om die eerste indruk te maken en die moet goed zijn. Daarom is het belangrijk dat deze voldoet aan al uw wensen. Heeft u al een bestaande website en is deze aan verbetering toe? Of oriënteert zich op een nieuwe website? Wij denken graag met u mee wat de juiste optie is voor uw bedrijf. Het online visitekaartje voor uw organisatie om klanten te informeren en nieuwe klanten te werven begint met een helder stappenplan die wij graag naar aanleiding van een adviesgesprek neerleggen. Vraag ook naar de mogelijkheden van een mobiele website of een website die responsive is. Neem contact op met Website Lease bedrijf MKB Webpartner.

Volg ons op Facebook voor online marketing tips