Website Onderhoud

Website onderhoud is simpel, maar in de praktijk lopen velen tegen problemen aan.  

Website Onderhoud | MKB Webpartner

Website Onderhoud vraagt ook kennis van het systeem achter uw website. U hebt een kleine wijziging, maar weet niet hoe u deze op de website krijgt. Of u hebt er simpelweg geen tijd voor.

Wij kunnen u helpen bij het onderhouden van uw website, door uw website bijvoorbeeld te voorzien van een CMS of we kunnen wijzigingen aan een bestaande website snel en efficiënt uitvoeren. Daarbij kunt u denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen/formulieren, een nieuwe layout, zoekmachine optimalisatie of advies over Internet Marketing.

Waarom website onderhoud regelmatig doen?

Het kan zijn dat u teksten of foto’s aan wilt passen of een pagina wilt toevoegen, maar waarom zou u onderhoud verrichten aan uw website als u geen wijzigingen heeft? Heel simpel; Een website veroudert in de loop van de tijd. Er komen nieuwe browsers, die wellicht uw website anders weergeven dan u zou willen. Bezoekers verlaten waarschijnlijk voortijdig uw site als deze niet meer helemaal werkt. Niets is zo vervelend als een foutmelding in het contactformulier of de melding “Deze pagina kan niet worden gevonden”. Neem nu contact op

Voor het laatste nieuws volg ons op Facebook.