29 mei 2017

Wie zijn wij?

Wie zijn wij eigenlijk?!

Reviews | Beoordelingen | Wat zeggen klanten over MKB Webpartner | Ervaringen | MKB Webpartner

Digital Marketing Specialist MKB Webpartner voor uw webdesign en online marketing is opgericht in 2014 met een brok aan online kennis..

De vraag naar webdesign en internetmarketing is in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Mede door de vraag naar betaalbare online kwalitatieve diensten is MKB Webpartner de specialist geworden voor starters en het MKB. MKB Webpartner is de digitale marketing specialist die professionaliteit, service en resultaat in een nieuw jasje steekt. De ondernemer heeft genoeg te doen en wilt geen technisch geneuzel aan zijn hoofd. Door middel van onze kennis, visie en strategie bereiken wij samen met de klant de vooraf gestelde doelen. Dit houdt in dat wij het maximale zullen halen uit tijd, budget voor het beste eindresultaat.

MKB Webpartner is een jong online marketing bedrijf gevestigd in Zevenbergen. Onze specialisten hebben veelal bij een gerenommeerd bedrijf gewerkt en ervaring en kennis gedeeld bij grote IT-bedrijven, web- en marketing bureaus en de keuze gemaakt om samen te groeien met MKB Webpartner. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de drie belangrijkste begrippen voor MKB Webpartner worden gewaarborgd: ‘’Service, Ontzorgen en Kwaliteit.’’

 

Door het leveren van een goede service en kwaliteit Hebben wij een klanttevredenheid van 91%. Klanten van MKB Webpartner krijgen 1 vast contactpersoon waar vragen of opmerkingen naar gestuurd kunnen worden. Deze persoon zorgt ervoor dat de vragen intern worden opgepakt en binnen 48 uur beantwoord worden. Daarnaast levert MKB Webpartner goede kwaliteit, doordat onze medewerkers een aantal jaar ervaring hebben in de branche. De gecombineerde kracht en vaardigheden van de personen achter MKB Webpartner zijn van belang voor een goed eindresultaat bij onze klanten. Kennis, visie en strategie binnen onze groep is van belang om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

MKB Webpartner staat in de top 100 ondernemingen van 2014 / 2015 die samengesteld is door:

Wie zijn wij: MKB Webpartner is onderdeel van ”Breet, Online Media| Ingeschreven onder kvk nummer: 61402834 | BTW nummer: NL 162534280B01 | Triodos Bank: Op aanvraag | Tel: +31(0)168 203 760 | Wilt u weten wat klanten over ons zeggen: Ga verder