ZZP Marketing

ZZP Marketing door en voor zzp’ers van MKB Webpartner.

Mijn naam is Martijn breet en oprichter van MKB Webparter. Na ruim 8 jaar gewerkt te hebben als online marketing specialist bij gerenommeerde bedrijven ben ik begin 2014 zelfstandig geworden onder de naam MKB Webparter. De specialist in webdesign en online marketing. MKB Webpartner bestaat uit zelfstandigen en freelancers die kennis delen en de wensen van de klanten afstemt door de juiste persoon naar voren te schuiven. Mijn werkgebied is online marketing en webdesign en bedien veelal de startende ondernemer die onder de noemer ZZP Marketing geholpen willen worden.

ZZP Marketing | MKB Webpartner | Regio Breda, Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en Dordrecht

Zoekt u iemand met kennis van online marketing die uw (freelance) marketing opdrachten kan uitvoeren en wilt u weten wat ik voor u kan betekenen, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek bij u of bij mij op kantoor. U vindt tevens alle informatie qua activiteiten op de website van MKB Webpartner.

ZZP Marketing – Contactgegevens:

E-Mail:       mthbreet @ mkbwebpartner.nl
Telefoon:  +31(0)168 850 362
Mobiel:     +31(0)681 330 884

Achtergrondinformatie MKB Webpartner – ZZP Marketing:

E-Commerce specialist MKB Webpartner voor uw webdesign en online marketing is opgericht in 2014 en telt inmiddels 7 zelfstandige specialisten / ondernemers met ieder zijn eigen team voor uw online vraagstukken. Onze senior specialisten, waaronder, waaronder Martijn Breet als freelance SEO en SEA Specialist hebben minimaal 7 jaar bij een gerenommeerd bedrijf gewerkt en ervaring en kennis gedeeld bij grote IT-bedrijven, web- en marketing bureaus. Door het samen brengen van kennis en goede communicatie bieden wij een unieke formule aan voor het MKB. De gecombineerde kracht en vaardigheden van de 7 personen achter MKB Webpartner zijn van belang voor een goed eindresultaat bij onze klanten. Flexibiliteit en continuïteit binnen onze groep is van belang om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

De vraag naar webdesign en internetmarketing is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Mede door de vraag naar betaalbare online kwalitatieve diensten hebben wij MKB Webpartner in het leven geroepen. MKB Webpartner is de E-Commerce specialist die professionaliteit, service en resultaat in een nieuw jasje steekt. De ondernemer heeft genoeg te doen en wil geen technisch geneuzel aan zijn hoofd. Door middel van onze kennis, visie en strategie bereiken wij samen met u waar u ons voor betaald. Dit houdt in dat we het maximale zullen halen uit tijd, budget en eindresultaat.

Volg MKB Webpartner op Facebook