ZZP’er of starter?

Wij helpen zzp’ers en starters om op het web snel een goede start te maken.

ZZP'er of starter | Webdesign | Online Marketing | MKB Webpartner | Regio Breda, Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en DordrechtWist u al dat MKB Webpartner regelmatig starters helpt om online snel en een goede start te maken? Wij doen dit al sinds de oprichting in 2014. De vraag naar begeleiding van een starter neemt steeds meer toe. Zowel startende ZZP’ers als kleine ondernemingen met personeel hebben behoefte aan gedegen en eerlijk advies met begeleiding. Dit is dan ook de reden dat wij intensief starters helpen om snel een goed lopende business op te bouwen met de insteek een langdurige partnership.

Om starters op weg te helpen bieden wij een all-inclusive pakket aan incl. gratis tablet. Naast online zichtbaarheid en communicatie is het van belang om overal bij uw klantgegevens te kunnen. Ook wat belangrijk is om vervolgens te kunnen mailen en uiteraard op een professionele manier presentaties te geven.

Starterskorting  – Betaal per maand en niet alles in 1x

Een eigen bedrijf starten en meteen goed beginnen met het werven van nieuwe klanten en huidige relaties op de hoogte stellen begint bij MKB Webpartner. MKB Webpartner helpt startende ondernemers om snel online zoals uw website en online marketing in orde te hebben om maximaal te kunnen profiteren. Sinds 2015 bieden wij ook een gratis tablet incl. onderwijs om zakelijk snel en efficiënt te werken en professioneel te presenteren via uw tablet.

Er komt veel bij kijken om zelfstandig te worden en de investeringen kunnen aardig oplopen. Wij bieden ondernemers die een eenmanszaak beginnen een betaalbare oplossing om binnen een week uw online visitekaartje gereed te hebben. Een website die vindbaar is bij de zoekmachines, is het begin van een goede start om uw relaties online te bedienen.

Veel starters kiezen MKB Webpartner voor digitale professionaliteit, prijs en service. Wilt u weten over het all-inclusive pakket of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op als u starter bent of ZZP’er.

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook.

Starters Offerte aanvragen | MKB Webpartner